Pozvánka na 3. závod Mistrovství ČR, Přeboru ČR a hobby závodů motocyklů a čtyřkolek v Cross Country, který se pojede 8. – 9. května v motokrosovém areálu v Jiníně u Strakonic.

23.04.2010 17:14

Ahoj.

ráda bych Vás pozvala na 3. závod Mistrovství ČR, Přeboru ČR a hobby závodů motocyklů a čtyřkolek v cross country, který se pojede 8. – 9. května v motokrosovém areálu v Jiníně u Strakonic. Oproti předchozím závodům platí opačné pořadí závodních dnů – v sobotu startují motocykly, v neděli čtyřkolky.

 

Registrace do závodu již byla spuštěna na našich stránkách - https://www.atvamoto.cz/adt_moto_akce/registrace. Uzávěrka přihlášek je 5. května 2010 ve 24:00.

 

Podrobné informace k závodům najdete na našich stránkách:

ADT CUP – motocykly - https://www.atvamoto.cz/adt_moto_akce/mcr_a_hobby_zavody_motocyklu_v_cross_country/aktualni_zavod_moto

ITP ESSOX CUP – čtyřkolky - https://www.atvamoto.cz/adt_moto_akce/mcr_a_hobby_zavody_ctyrkolek_v_cross_country/aktualni_zavod_quad

 

Zvláštní ustanovení k tomuto závodu bude uveřejněno v průběhu příštího týdne.

 

Pokud bude mít někdo z bezlicenčních jezdců zájem o účast v závodě kategorie MOTO HOBBY DRUŽSTVA C (za stejné peníze se svezete o 50 minut dýl), pak je možné podat žádost o licenci při formální přejímce a rovnou se tohoto závodu zúčastnit. Celoroční licence C pro enduro stojí 200 Kč, musíte předložit vyplněnou a podepsanou žádost a lékařské potvrzení (podmínky pro vystavení licence najdete v Řádech na stránkách AČR nebo Vám poradíme my).


Na přecházejících závodech jsme Vás žádali o používání ekologické rohože. Velká část z Vás ji nepoužívá, prozatím jsme to řešili jen domluvou, ale od tohoto závodu budeme používání podložky striktně požadovat, v případě prohřešku využívat sankce, které umožňují Národní sportovní řády a Propozice (sankce platí jako pro licenční, tak bezlicenční jezdce).

Nejde o zbytečnou buzeraci z naší strany - závody nám pravidelně kontrolují úředníci z odboru životního prostředí příslušného městkého úřadu - pokud nesplníme jimi stanovené podmínky, hrozí nám kromě pokuty i zrušení závodu. Chceme mít ochranáře na naší straně, ne s nimi bojovat, bez splnění určitých pravidel to nejde. Buďte proto prosím ohleduplní nejen k přírodě, ale také ke svým kolegům. Absence podložky může opravdu znamenat i zrušení závodu. Jsme domluveni s prodejci, že část s nich bude mít podložky na místě k prodeji, ale nespoléhejte na to.

 

Díky a ahoj na trati.

 

Za pořadatelský tým

 

Andrea Králová

 

 

 

Mgr. Andrea Králová

 

ADT Horažďovice

Komenského 213

Horažďovice 341 01

 

Tel.: +420 376 511 896

Fax:  +420 376 511 898

Mob: +420 731 446 080

E-mail: andrea.kralova@oat.cz