Konečné prohlášení Petra Grosskopfa k Výkonnému výboru Divize motokrosu ČSMS

22.12.2011 16:49
Reakci pana Hejtíka jsem samozřejmě čekal. Jak se říká: "Potrefená husa se vždycky ozve." Chtěl bych jen napsat, že už nemám náladu, sílu a čas řešit něco kolem ČSMS. Mám svoji práci, kde se snažím poctivě v dnešní těžké době vyrábět kvalitní výrobky a uživit své zaměstnance. Za posledních dvacet let jsme jako firma Grosskopf vložili do českého motokrosu tolik peněz, že by to ani pan Hejtík nespočítal. S nadšením jsem vstoupil do Výkonného výboru Divize motokrosu s tím, že chci jen to nejlepší pro český motokros, tak jak jsem to cítil za celou dobu mého působení u tohoto sportu. Bohužel mám pocit, že se bude se státními penězi nakládat jinak, než by chtěla většina z nás. Mrzí mě, že se dle mého názoru neobjeví větší talent ze široké veřejnosti, ale budeme muset doufat, že se alespoň objeví někdo z bohatších rodin. Možná, že páni Hejtík, Krajčovič a ti další, kteří jim budou k ruce, změní svůj názor na výchovu a financování mládeže a že přestanou přemýšlet v této době nad reprezentačními kamióny, ale začnou přemýšlet nad tím, koho a jakým způsobem vychovat na konkurence schopného jezdce v rámci MS. Bohužel tady zatím takový nikdo není. Jsem rád, že má slova ztvrzuje i rezignace pana Jiřího Červenky, který má velký podíl na účasti Petra Smítky v MS a sám dobře ví, na rozdíl od pana Hejtíka, jakým způsobem to v motokrosovém světě chodí.

Zdroj: https://steelpro.cz/shop/node/728

????????????????????

https://www.motosportchynov.cz/ :

reakce člena VVDM ČSMS Jiřího Hejtíka na článek Petra Grosskopfa: ( https://www.enduromotosport.com/news/predbezne-prohlaseni-petra-grosskopfa-k-vykonnemu-vyboru-divize-motokrosu-csms/ )

'Po přečtení článku, který po webech rozeslal pan Grosskopf, jsem byl přesvědčený, že na něj nebudu vůbec reagovat. Zaprvé mi za to P.Grosskopf vůbec nestojí a zadruhé to v současné chvíli řeší policie ČR, protože jsem na jmenovaného pána podal trestní oznámení pro šíření pomluvy. V neposlední řadě nemáme nikdo z nás čas řešit osobní prohry bývalých členů VV, protože finišují práce na přípravě motokrosové sezóny 2012.

Pan Grosskopf má mezi českou motokrosovou veřejností pověst člověka, který mluví pravdu jenom v okamžiku, když se lekne a zapomene lhát. A to nejsou má slova. To jsou slova jednoho velmi významného bývalého motokrosového reprezentanta. Stejné je to i s nařčením mé osoby a osoby Ervína Krajčoviče.

P.Grosskopf byl přijat do rodícího se VV DM a od té chvíle začal prosazovat své osobní cíle a ambice.Prosazoval své kamarády na různé posty a těžce nesl, že mu nebylo dopřáváno sluchu. Vše můžu, na rozdíl od pana Grosskopfa, řádně doložit korespondencí mezi námi.

Všechno bylo špatně, on by to udělal rozhodně lépe, rozdal by peníze mezi otce jezdců a ať každý ukáže, co umí a podobné kousky, které teď ještě ke všemu nazývá prací pro dobro motokrosu. S jistotou mohu prohlásit, že o námětech pana Grosskopfa pro zlepšení motokrosu ví asi jen on sám.Jinak by ta smršť zlepšovacích námětů, na které se neustále v diskuzích na různých webech odvolává, musela být někde vidět. A světe div, v žádném zápise se však nic takového neobjevilo. Ani nemohlo. Pan Grosskopf totiž ani žádný takový nepodal. Pouze pořád vykřikoval, že všechno ví, všude byl, všechno zná a od všeho má klíče.Vrcholem jeho snahy bylo to, že do výkonného výboru navrhl pana Vondrušku. Ten byl na jednom jediném jednání VV DM, které trvalo cca 20 min. Pan Vondruška na toto jednání přinesl polévku, guláš a pivo.Jinak nic.To byly patrně ,podle pana Grosskopfa, ty podněty na zlepšení situace v českém motokrosu.

Když pak byli výše jmenovaní pánové z VV odvoláni, začal pan Grosskopf onu známou kampaň. Nechal se slyšet, že půjde jednoznačně proti snahám ČSMS, čímž dal jasně a srozumitelně najevo, o co mu šlo.

Je to má jediná a poslední reakce na článek pana Grosskopfa.Jak už jsem výše zmínil, pan Grosskopf není někým, kým bych se chtěl zabývat a nebudu se obhajovat z něčeho, co jsem neudělal. Tím bych jen pohladil ego pana Grosskopfa, který čeká, že se na jeho fantasmagorie někdo chytne. Já nikomu, na rozdíl od pana Grosskopfa, který dluží peníze třeba i západočeské esemesce za reklamu, kterou si objednal a dodnes neuhradil, nedlužím ani haléř a každému se můžu podívat do očí

A závěrem p. Grosskopfa vyzývám - ,, Pane Grosskopfe, určitě máte pro svá tvrzení důkazy. Vyložte karty na stůl a dejte motokrosové veřejnosti na vědomí, že jenom neplácáte do vody a že ta pomluva, co je namířena proti mně a Ervínovi, není jen Vaše vylitá žluč za , promiňte, nenaplnění Vašich osobních cílů a ambicí “.Sdělte, co jsme zpronevěřili, kolik peněz jsme převedli na své soukromé subjekty a doložte další věci, za kterých nás obviňujete.'

S přáním všeho nejlepšího

Jiří Hejtík

Zdroj:  https://www.motosportchynov.cz/ :