Nominace předních jezdců na MAXXIS FIM ENDURO WORLD CHAMPIONSHIP.

29.01.2010 21:42

 

 

YAMAHA O. PONS TEAM:

 

Potvrzeno!  Cristobal GUERRERO, bude jezdit ve třídě E1 v roce 2010 na malé Yamaze WR 250F po 2 sezónách ve třídě E2.   Dejte si na něj specielně doma během Grand Prix Španělska v Valverde del Camino pozor.
Jeho bratr Victor GUERRERO bude favoritem Enduro Junior a Katalánskému týmu pana Ponse se podařilo získat i Armanda MONLEONA, také E Junior.

 ------------------------------------------------------------------------------------------

Další nominace:

ENDURO 1

Portugalec Goncalo REIS bude jezdit ve třídě E1 s KTM . Fabio MOSSINI (I) bude jezdecem týmu HM Honda v této třídě a Maurizio MICHELUZ (I), bude mít číslo 71 na jeho továrním motocyklu TM. Johny Aubert (F - KTM),  je potvrzen v Enduro 1 s jeho oblíbeným číslem 11!

 

ENDURO 2 

Mika Ahola (SF) pojede se svým číslem 20 v této třídě s Oscarem Baletti (I - N ° 57) pro HM týmu Honda. Marko TARKKALA (SF - N ° 6), bude mít podporu Juhy Salminena (SF - N ° 2) na 2 Factory BMW. Jednička týmu KTM Factory v E2, Ivan Cervantes (E), bude mít své číslo 25. Julien Vanni (F), bývalý jezdec motocrossu (BETA) bude také jezdit v E2 (č. 65) s italskými Fabrizio Dinim (I - N ° 10).

 

ENDURO 3

Brazílec Felipe ZANOL (ex E1 jezdec) se bude účastnit této třídy s Gas Gas (č. 7). FIM dala Davidu Knightovi (GB - KTM), číslo 14.
Všimněte si také francouze Marca Bourgeoise (F - HVA) ex E1, i němce Mike Hartmana (Husaberg), v této třídě, který se zdá mladší.
Přítomnost Mirko GRITTI (I - Beta), Paulo FELICIA (P - Yamaha), Oriol MENA (E - Husaberg), potvrzuje tento trend.
Španěl Bernardez AARON se také zapojí ve třídě E3 a bude jezdit na KTM,po ročním působení v BMW Španělsko.
E3: čísla: 2. NAMBOTTIN,  3. GUILLAUME, 4. KEHR, 14. KNIGHT, 18. OBLUCKI, 50. ALBERGONI, 63. BOURGEOIS, 83. HARTMAN, 87. MENA. 

 

ENDURO JUNIOR 

Švédské a finské mládí na MAXXIS FIM World Enduro Championship. Je pravda, že vítězství se očekává od Skandinávie ..
Tak v roce 2010 po boku Calle Sjöö (S - Husaberg), budeme vídat Karla Svenssona (S - Gas Gas), Johana Carlssona (S - BETA), ale také Lauri Salonena, bratra
Valteriho (SF) a Oskara Kantonena (SF - KTM) .Tito poslední dva jmenovaní finští jezdci obdrželi pomoc od Samuli Ara, který má nyní na starosti propagaci KTM ve Finsku.
Poté, co Chris Hollis pojede E1 (HVA), druhým australským jezdcem který bude jezdit světové enduro, bude Joshua Green který se připojí k Teamu TM
Electraction ve třídě mladých.