Report z MČR motoski z Olešnice v O.H., 5.2.2011 / dnešní závod v Letohradě ZRUŠEN!!!

06.02.2011 09:31

 

Report z MČR motoski z Olešnice v O.H., 5.2.2011

Čtvrtý závod motoskijöringového mistráku 'Orion - Shiva KTM Cup 2011' se jel dnes v Olešnici v Orlických Horách. Parta kolem nadšené pořadatelky Moniky Jelenové dokázala i navzdory silné nepřízni počasí na trati v nadmořské výšce 560m.n.m. přeci jen udržet trať, aby se na ní dalo závodit. Dorazilo 18 dvojic. Trať byla poměrně dlouhá s mírným převýšením a mnoha zatáčkami. Na rozbředlém sněhu měli problém spíše lyžaři.

 

Vůbec se nedařilo průběžně druhým borcům šampionátu Kubíčkovi s Hovadem, kteří nejen že se nedostali ani do velkého finále, ale i v tom malém skončili až pátí. Bezchybně tentokráte jezdili Kunc s Prossem a po zásluze vyhráli. Druzí byli Sládek s Čížkem a díky výpadku Kubíčka s Hovadem si tak opět upevnili pozici na čele šampionátu. Třetí příčka patřila smolařům ze Želče Mohauptovi s Hotovým.

 

Jako jediná z jihu Čech se na této nejseverněji položené trati šampionátu účastnila naše týmová posádka Vašek Malkus s Pepou Hodem, který jen s drobnými bolestmi zad ve středu opustil táborskou nemocnici a hned naskočil do závodů. Klukům jen o pouhý bodík unikl přímý postup do finále. V tom malém pak na těžkém terénu Pepa dvakrát spadl a tak na ně zbylo až šesté místo. Celkově tedy byli v Olešnici čtrnáctí a připsali si dva mistrovské body.

 

 

Podrobné reporty a výsledky z obou závodů v pondělí přinese Pepa Vašíček. Jakmile budou k dispozici aktuální fotky, také doplníme.

 Evžen