Sejdeme se 19. - 20. 3. v Jiníně na prvním závodě MMČR, PČR, PŘEBORU "C" a HOBBY ADT (Zvl.ustanovení)

22.02.2011 18:53



Z.Ú. - KLIKNĚTE ZDE!
Zvláštní ustanovení, která upravují podmínky účasti licenčních jezdců, jsou stejně jako propozice pro nelicenční hobby jezdce, zveřejněny také na těchto stránkách a to v sekci „Aktuální závod“ nebo „Ke stažení.“ Podmínky účasti nelicenčních jezdců jsou pro celou sezónu určeny Propozicemi.
Registrace do závodu již byla spuštěna, přihlásit se můžete formou registračního formuláře v sekci „Registrace do závodu.“ Upozorňujeme, že o start je velký zájem. Přihlašujte se, prosím, včas prostřednictvím internetu. Opozdilcům nemůžeme garantovat, že se bude možné zaregistrovat na místě.
Uzávěrka přihlášek je 16. března 2011 ve 24:00.
Jak už jsem psala v úvodním dopise, připravili jsme novinku pro bezlicenční jezdce, kteří si mohou rezervovat startovní čísla na sezónu. Info najdete v sekci „Rezervace startovních čísel.“
Pokud bude mít někdo zájem o vystavení licence C – platí pro závod kategorie MOTO Přebor C, pak je možné podat žádost o licenci přímo na místě při formální přejímce a rovnou se tohoto závodu zúčastnit. Celoroční licence C pro enduro stojí 200 Kč, musíte předložit vyplněnou a podepsanou žádost a lékařské potvrzení (podmínky pro vystavení licence najdete v sekci Ke stažení). Licenci národní C pro motokros, se kterou mohou startovat jezdci v kategorii QUAD PČR, je nutné mít vyřízenou předem přes určená střediska. Jejich seznam najdete na našich stránkách v sekci Ke stažení.
Dále vás chci požádat, abyste si s sebou v rámci urychlení administračního procesu během formální přejímky, přivezli již vyplněné a podepsané potřebné formuláře.
Všechny dokumenty, které potřebujete k formální a technické přejímce naleznete v sekci Ke stažení.
Pro licenční jezdce platí: přihláška, prohlášení účastníka /junior – dospělí/ a technická karta licenční
Pro bezlicenční jezdce platí: prohlášení účastníka /junior – dospělí/ a technická karta hobby
Delegovaný ekolog AČR bude na všech závodech kontrolovat používání absorpčních podložek. Vezměte si je s sebou a používejte je. Jde o klid náš, Váš a hlavně o to, abychom měli vůbec kde závodit.
Po mnoha letech upozorňování budeme tentokrát opravdu přísní. Předejděte, prosím, případné pokutě. Jsme domluveni s prodejci, že část s nich bude mít podložky na místě k prodeji, ale nespoléhejte na jejich kapacitu.

Takže nalaďte sportovního a soutěžního ducha a ahoj 19. - 20. 3. v Jiníně.

Za pořadatelský tým

Andrea Králová