Více od Jakuba Horáka

22.01.2010 16:50

 

Tak nám vyběhl kalendář českého mistrovství... Nevypadá zas tak zle, máme slíbeno dost klasických endur, jeden sprint... Co je ale poněkud nešťastné, jsou data konání. Pokud jste se koukali na kalendář WEC, který visí na webu www.abc-wec.com již drahnou dobu, zjistili jste, že první závod je o víkendu před závodem ve Španělském Valverde del Camino. Kdo jel někdy do Španělska, tak ví, jak dlouhá ta cesta je. Připravit tedy motorku a ostatní věci po víkendovém MČR na východním konci republiky s vyhlášením vítězů na špalku:) tak, aby byla schopná spolehlivě dojet závod WEC bude za jeden den dost problematické. No nic, alespoň se termíny nekryjí jako v případě posledního závodu MČR v Uhlířských Janovicích. Pravděpodobně není WEC tak důležité jako MČR a ti, kteří WEC jedou, jsou na MČR postradatelní.
Rád bych všechny upozornil na tento článek na oficiálních stránkách pořadatele WEC https://we.abc-wec.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=547&Itemid=17 Jedná se v něm o to, že ač jsme malý a soukromý tým bez tovární podpory, budeme se i nadále účastnit WEC ve složení Jakub Horák ve třídě E1, Milan Engel ve třídě Ejunior. Svědčí to o tom, že na nás nezapomínají, uznávají nás a jsme rovnocennou součástí WEC navzdory tomu, že nepatříme mezi TOP jezdce.
Budeme tedy doufat, že se někdo chytí za hlavu, uvědomí si, že soutěž WEC je na vyšší úrovni než MČR a přehodnotí termíny konání. Kalendáře najdete v sekci Kalendáře.
O víkendu se chystám jít trochu jezdit na sněhu na tréninkové motorce. Bohužel je sníh a nedá se jezdit na trialce. Budu se snažit dodat nějaké foto z ježdění.
 
Zatím Vám tedy přeji hezký víkend.