Finálový GALAXY4BIKE OffROAD Maraton v Milovicích

16.11.2009 17:09

 

Finálový GALAXY4BIKE OffROAD Maraton v Milovicích

Poslední závod letošní sezony se jede v sobotu 21. listopadu. Na tankodromu u Milovic se o poslední body poperou motorkáři, čtyřkolkáři i auta všech kategorií na desetikilometrové trati. Celou sezonu pak všichni završíme slavnostním vyhlášením v místní sokolovně. Překvapení bude!



Letošní finálový závod uzavírá desáté výročí OffROAD Maratonu. Již tuto sobotu se všichni potkáme v bývalém vojenském prostoru u Milovic, který je mimo jiné proslulý natáčením vojenských filmů. Pro závodníky je připravena zhruba desetikilometrová trať převážně s hlinitopísečným podložím a rychlými i technicky náročnými úseky. Během závodu je zajištěno občerstvení v cateringovém stanu, kam se mohou při nepřízni počasí ukrýt závodníci i diváci. Celým dnem bude provázet moderátor s nejčerstvějšími novinkami ze soutěžní trati i zákulisí. K vidění budou i nové vozy HUMMER.

Jako první se na start postaví v 8:00 motorky kategorií E1, E2 a E Vet, a to v závodu na dvě hodiny. V 10:30 vyrazí čtyřkolky kategorií SP, TR, do 300 ccm a TRV do stejně dlouhého klání. Svou půlhodinu si vždy odjedou i starší junioři.
 

 

Odpoledne bude patřit našim nejmladším offroaďákům a automobilům. Mezi 13:00 a 14:00 se na jednodušší trati předvedou děti a mladší junioři. Po nich se s milovickým tankodromem poperou vozy kategorií Amatér, Speciál do jednoho litru a Speciál do i nad dva litry. Na trať vyrazí v 14:30 a cílovou pásku protnou v 18:30.
 

Po skončení závodu se všichni sejdeme v místní sokolovně, kde proběhne slavnostní vyhlášení celé sezony pod záštitou partnera GALAXY4BIKE, který se podílí i na přípravách finálového závodu. Nenechte si ujít nejedno překvapení!

 

Těšíme se na vás.

 


Harmonogram:
08:00 - 10:00
Motorky (včetně juniorů starších na 30 minut)
10:30 - 12:30
Čtyřkolky (včetně juniorů starších na 30 minut)
13:00 - 14:00
Děti a junioři menší
14:30 - 18:30
Auta

 

 


Rovnost bodu v celkovém hodnocení:
Výhodu má ten, kdo v Milovicích projede dříve cílem.