CROSS COUNTRY OSTRAVA - PŘÍVOZ 10.10.2009

11.10.2009 10:57

6. závod seriálu AZ pneu CROSS COUNTRY Ostrava- Přívoz 10.10.2009

V sobotu se konal předposlední závod seriálu AZ pneu CROSS COUNTRY. Jak charakterizovat tento den. Teplota tak akorát a to bylo asi to jediné co vyhovovalo. Neustávající drobný déšť, sychravo, opar, který neustále sílil a blátíčko, které zase potrápilo startovní pole.



Tentokrát čekaly závodníky tři hodiny v Ostravě- Přívoze. Trať srovnaná, v levé části přibyly nějaké nové terénní vlny a myslelo se i na diváky, pro které se pročistilo několik zkratek k x- treme testu.Tentokrát se na start postavilo 16 dvojic a tři jednotlivci. Neustávající mrholení neustále drželo blátíčko v pohotovosti někoho vyválet.



Jak se měnila intenzita deště, tak se měnily i podmínky v různých částech trati. Startovní pole se hodně roztáhlo a souboje mezi jezdci naplno ozdobily až závěr závodu, který byl ve znamení soubojů dvojic na třetí a čtvrté pozici a v posledním kole souboj Radima Drlíka s Karlem Kalinou o první místo ze kterého nakonec vyšel vítězně Karel Kalina. Závod skončil právě včas, protože na zpáteční cestě domů už mrholení přešlo v intenzivní liják.




VÝSLEDKY ZDE!

FOTOGALERIE,KLIKNĚTE ZDE! 


Další fotogalerie: https://www.akalbrechtice.cz/images/xc/ERCupOV2009.html