Čtvrtý a poslední závod středočeského cupu Krupá 16.9.2012

15.09.2012 12:32

 
Vážení závodníci, je to tady ! Čtvrtý a poslední závod středočeského cupu je tady! Dne 16.9. , pozor !! v neděli!!! Se u nás na trati v Krupé jede poslední závod seriálu závodů v letošním roce. Tento závod se též započítává do Sedlčansko-Slapského poháru ve Speedcrossu , tak věřím, že jezdcům kteří k nám dorazí poprvé, se u nás bude líbit i , i když tento závod bude probíhat bez mého komentáře. Jinak vše při starém, náš team se o vás postará, jako doma!! Ti co už poznali výhodu příjezdu v pátek, přijedou opět v podvečer před závody, ti co to chtějí také okusit, jste vítáni. Stravovací servis je připraven vás zajistit jídlem a pitím v celkem širokém sortimentu. Pozor! Jak jsem se již zmiňoval . 4. závod v Krupé se jede v neděli 16. září!!!
Spolu se sejdeme až v říjnu a to 27, kdy bude probíhat naše tradiční akce ´´ zavírání trati . ukončení sezony 2012 a 2 sraz 6 ročníku setkání handicapovaných a motokrosové mládeže,. Letos jak doufám opět s mezinárodní účastí.
Tak že vážení jezdci , doprovodé, diváci , těší se na vás celý team sportovního amatérského klubu MX Krupá. Krásný zbytek doby do setkání. Roman