Další jezdci odpovídají na mé otázky k letošní sezoně Endura a Motokrosu: Jiří Kotrla, Michal Hylš, Zdeněk Mařas, Karel Mráz, Míra Culka a Denis Žužič

26.01.2011 16:46

 Ahoj, mohl bych ti položit pár otázek pro webové stránky ENDURO MOTOSPORT?, www.enduromotosport.com?

1.Co plánuješ pro letošní sezonu:

2.Na jakém motocyklu a za který tým pojedeš?

Díky za odpovědi,a přeji hodně úspěchů, František 
 

Jiří Kotrla:

Ahoj, tyhle materiály já rád poskytuji, takže tady to je.

Co plánuješ pro letošní sezonu: Vzhledem k tomu že jsem v listopadu podstoupil operaci páteře (výhřez meziobratlové ploténky) tak budu motokrosovou scénu sdílet pouze jako divák,když se podaří ,tak bych na motorku mohl usednout někdy k podzimu,a to pouze jen tréningově.

Na jakém motocyklu a za který tým pojedeš? : Zatím mam suzuki 450 ,na tomto vysokém objemu závody jet rozhodně nehodlám ,proto budu volit 250 4t ,značku motorky ještě přesně nevím ale vše svědčí o tom že to bude kawasaki ,zatím bych moc nepředbíhal ,takže uvidíme.Co se týče teamu ,tak jsem aktuálně zapsaný v teamu gtmotocross,sice jsem za team gtmotocross nenajel v sezóně 2010 vůbec nic,kvůli mojí celoroční nemoci páteře ale bude nutné pořádně zvážit jestli do budoucna za gt pojedu ,či ne ,vše záleží na tom jak se dohodnu s manažerem teamu.
 

 Michal Hylš:

Ahoj, pojedu PČR jen enduro E1, jako vždy na KTM 250-F za tým enduro český ráj. Dík měj se čau

 

 

Zdeněk Mařas:

Ahoj, po blbých zdravotních problémech(zánět srdečního svalu) zase chci zkusit závodit. Abych se do toho zpět dostal pojedu nejdříve PČR, a uvidíme jak na to bude reagovat zdraví a pak se uvidí. Motocykl a team neměním takže Husqvarna 125 a RMK Vrchlabí.

 

 

Karel Mráz:

1. Ahoj, samozřejmě že pojedu včechny endura co budou, ufo cc i cc v okolí - s rozdílem že pojedu národní licenci C, po dohodě s liberečákami , kteří taky pojedou C
2. Letos přesedlám z ktm 450 exc na ktm 300 exc tak uvidím jak to půjde na dvoutaktu. Měj se pěkně Karel Mráz

 

Míra Culka:

Ahoj no hlavně plánuju se uzdravit :))
a když to půjde tak pojedu na ktm 125, a za tým Moto Racing Polná

 

 

Denis Žužič:

Ahoj ahoj, no plánujeme isť Europu 125ccm, presedlal som zo suzuki na yamahu a zatial sa my pozdáva:-)´ˇďakujem aj Vám hodne uspechou!