Dnes nám odpovídají: Lukáš Kroupa, Petr Žižka, Pavel Melichar,Václav Malkus, Boris Weinfurter a Kamil Kowařowsky

25.01.2011 17:02

 

Ahoj, mohl bych ti položit pár otázek pro webové stránky ENDURO MOTOSPORT?, www.enduromotosport.com?

1.Co plánuješ pro letošní sezonu:

2.Na jakém motocyklu a za který tým pojedeš?

Díky za odpovědi,a přeji hodně úspěchů, František

 

 Lukáš Kroupa

Lukáš Kroupa:

Zdravím,omlouvám se,na fb moc často nechodím.
1. Připravuji se odjet prioritně kompletní MČR enduro a cross country ve třídě E2. Ve zbývajícím čase bych rád odjel v rámci přípravy na Enduro co nejvíce závodů SMS motokrosu Praha.
2. Pro letošek máme připravenou novinku v podobě motocyklu VV 450 MX,který od října testujeme. Pojedeme rovněž jak v loňské sezóně ve spolupráci s BIG SHOCKEM a nově také ve spolupráci s rádiem KISS Jížní Čechy,které se bude starat o mediální prezentaci.
3. Překvapení máme připraveno v podobě mladého nadějného motokrosaře,který má na kontě pár juniorských (republikových i Evropských) úspěchů a tento bude reprezentovat značku Shineray v seriálu MČR Cross Country na stroji Shineray 250 MX (4T) model 2011.

Děkuji a přeji hodně úspěchů v sezoně 2011 a hlavně bez úrazů.

 

Petr Žižka:

Tak plánů je poměrně dost. Ale budu rád když pojedu celé MČR v enduru a k tomu nějaké CC. Co se týče motorky tak se vrátím ke KTM 300. A tým za který pojedu, tak to je všechno zatím ještě v jednání. Takže to zatím ani sám nevím za koho pojedu :-)

 

 

Pavel Melichar:

1. to se este uvidi
2. jezdim na Yamaze 85
3.  v zimě jsme založili team

 

 Václav Malkus

Václav Malkus:

Ahoj,
Na letošní sezonu mám zatím v plánu odjet Mistrovství republiky v motoskieringu
edu za team Motosport Chýnov s velkou podporou HUsaberg.cz a Brumla.com a jedu na Husabergu 300 2T.
 

 Boris Weinfurter

Boris Weinfurter:

Ahoj, díky za zájem a letos bych rád odjel celý seriál endura pořádaný autoklubem, dále asi většinu závodů místního seriálu MG SPORT UFO KTM ECC . Pojedu na KTM EXC 400 což bude změna oproti předchozím ročníkům kdy jsem jel 450 a doufám že to bude změna k lepšímu. Tým bude enduro Jablonec, respektive Autoklub Jablonec n.N. v AČR, nebo jak se to vlastně tady jmenujeme :-)

 

Kamil Kowařowsky 

Kamil Kowařowsky:

Zdar Fando, plán je velice jednoduchý, samozřejmě že si odjedu nějakej ten závod MČR v enduru a crosscountry atd. Jezdíme s Jardou Coufalem samozřejmě na strojích TM, já letos poprvé ve třídě E 3, loni jsem si pořídil TMku 530 4t, akorát mám teď problém s pravým kolenem a zatím nevím jak to se mnou dopadne ale tuším že to půjde pod kudlu, no uvidíme, koukni na fotky, ta nová je ještě s číslem 27, tak zatím zdar ,,DĚDEK"