Dnes se představuje: SMX - BONMOTO.CZ Racing team

26.02.2011 16:49

 

 

 

 

Kristýna startuje na Kawasaki KX250F. Prioritou pro ni bude Mistrovství republiky Žen, dále absolvuje kompletní seriál dámského poháru, který bude součástí Meteor Cupu. Plánujeme i vybrané závody Mistrovství světa žen, ale uvidíme, co nám finanční situace dovolí. Ve volných termínech Kristýna absolvuje vybrané závody v Rakousku a Německu.
Datum narození:

 

 

Tomáš bude i nadále tahounem týmu. Do nové sezony naskočí ve stoprocentní formě a na své Kawasaki KX250F bude bojovat o body v MČR Juniorů. Pokud by tomu jeho výkonnost odpovídala, startoval by i ve vybraných závodech "velkého mistráku". Stejně, jako zbytek týmu absolvuje kompletní seriál Přeboru SMS Pardubice ve třídě MX2, kde bude bojovat o ty nejvyšší příčky.

 

 

 

Jakuba čeká přechod z malé motorky na velkou. Pevně doufám, že se s tímto krokem velmi rychle vyrovná a bude předvádět vyrovnané výkony. Kuba bude startovat v MČR Juniorů ve třídě 125ccm. V přeboru SMS Pardubice bude startovat ve třídě MX2 a ve zbývajících termínech absolvuje vybrané závody Endura.

 

 

 

Ondra zůstává na dvoutaktní Yamaze 125ccm, na které absolvuje kompletní seriál Přeboru SMS Pardubice ve třídě Hobby MX2, pokud by tomu jeho výkonnost odpovídala, zúčastní se i vybraných závodů Juniorského MČR ve třídě 125ccm.
 
Honza přesedlá z dvoutaktu na čtyřtaktní Kawasaki 250ccm. Ze třídy Hobby MX2 se přesune do MX2. Stejně, jako Tomáš absolvuje kompletní seriál MČR Juniorů, kde bude bojovat o cenné body.

 

 

Pavel bude i nadále startovat ve třídě Hobby MX2, kde bude sbírat potřebné zkušenosti. Věřím, že když na sobě bude pilně pracovat výsledky se dostaví velmi brzy…
 
Ve třídě veterán nás bude reprezentovat Petr Mach. Petr bude startovat v kompletním seriálu Přeboru SMS Pardubice ve třídě Veterán a navíc absolvuje vybrané závody MČR Veterán.

 

Převzato z: www.smxracing.cz

Více ne: https://www.smxracing.cz/index.html