DNEŠNÍ ZÁVĚREČNÝ DEN ISDE 2010 ZRUŠEN!

06.11.2010 18:56

Z důvodů bezpečnosti závodníků,doprovodů a diváků byl dnešní program ISDE zrušen, celkové výsledky jsou platné po pátém dni soutěže.

Organizační výbor osmdesátépáté FIM International Six Days Enduro se rozhodl zrušit poslední den soutěže, rozhodnutí plně podporují zástupci FIM.

Toto rozhodnutí bylo přijato k zajištění bezpečnosti a ochrany všech osob, kterých se událost týká a diváků sledujících závěrečné motokrosové zkoušky.

Výsledky na konci pátého dne, z nichž většina byla již jasná a rozhodnutá, nyní budou prohlášeny za konečné oficiální výsledky osmdesátápátého ročníku FIM Mezinárodní šestidenní enduro.

Slavnostní vyhlášení výsledků se bude konat, jak bylo původně plánováno dnes večer ve městě Morelia.

 Zdroj: www.isde2010.com  https://www.smf.sk/materials/supervisor/ts_110_2010.pdf

Komentář autora:

Šestidenní se od svého prvního ročníku jezdí vždy šest dnů,jestliže pořadatelé nebyli schopni zajisti řádně bezpečnost všech ůčastníků neměli tento svátek motocyklováho sportu Endura vůbec pořádat a FIM toto neměla vůbec dopustit!Již z rozhodnutí některých národních svazů nezůčastnit se letošní ISDE ukazovalo na situaci v této oblasti.

 Výsledky po 5.dni: https://www.enduromotosport.com/news/prubezne-vysledky-po-5-dni-isde-2010-na-prvnich-peti-mistech/

F.V.

Diskusní téma: DNEŠNÍ ZÁVĚREČNÝ DEN ISDE 2010 ZRUŠEN!

Datum: 07.11.2010

Vložil: Kurfiřt V.

Titulek: Takových 6D bylo a v Evropě!!!!!!

Nevím, proč z toho děláte takovou vědu, protože 6. den, respektive závěrečný
motocross, na 6D byl zrušen mnohokrát. V minulém desetiletí minimálně 2x:
Granada Španělsko, Kielce Polsko. V devadesátých letech Povážská Bystrica!!!!
Tam se motocross sice jel, ale pouze jako demo jízda pro diváky, ale výsledky se nezapočítavaly. Nevím, proč tuto 6D šmahem odsuzujete, když zprávy
od účastníků jsou opačné a pořadatelé se ukázaly velmi dobře. Prohlížel jsem některé tamější web. stánky týkající se motocyklového sportu a nemají se za co stydět. Navíc pro enduro mají neskutečné přírodní podmínky. Jejich národní
mistrovství se rozvíjí, nebo spíš už rozvinulo, ale naše těžce zaostává a to po všech stránkách! Myslím si, že jestli FIM neměla něco dopustit, tak to byla 6D
v roce 2002 v ČR.

Datum: 07.11.2010

Vložil: Pavel

Titulek: Jen 5 dní?

Ať jdou do pr....! Asi měli přece jen pravdu Angličani, když se odmítli zúčastnit letošní Šestidenní a tvrdili, že oblast soutěže není bezpečná!

Přidat nový příspěvek