Finále Mistrovství Evropy Enduro 2012 - 17.- 19.8.2012 Krompachy (Slovakia)

15.08.2012 17:54

      Patrik Markvart v akci       Foto: Facebook Patrik Markvart

 

Naši jezdci se představí tentokát v hojném počtu, velkou šanci na dobré umístění mají junioři Patrik Markvart který atakuje třetí místo ve třídě U20, Milan Engel zatím 5., Jakub Šefr (9.) v Junior E2/E3, v Junior E1 je zatím Marek Borák 7. a Ondřej Helmich který nejel dva úvodní závody (10.) a Ondřej Liška (11.) dále z juniorů pojedou Jakub Hroneš a Marek Dolejš.
Ve veteránech drží pevně v rukách druhé místo Zdeněk Gottvalld a nesmíme zapomenout na Jakuba Horáka který sedí na páté příčce, ale nebude to mít určitě lehké, když šestý Matteo Zecchin ztrácí jen jeden bod na našeho borce.
Ve startovní listině najdeme také veterány Míru Hanče a Honzu Nováka kterým se letos moc nedaří ale mohou mile překvapit.
Jezdce kteří pravidelně startují v ME doplní u sousedů: Ve veteránech Lubomír Vojkůvka který má určitě při svém soutěžáckém umění velkou šanci na pěkné umístění a Milan Kurfiřt, několikanásobný účastník šestidenní. V U20 bude startovat Jirka Hádek, který je také nominován Karlem Schederem do klubového mužstva na ISDE, v Junior E2/E3 pojedou také Lukáš Hádek,David Muhlfait a Lukáš Kučera.
 
Startovní listina:
  icoKrompachy-Plejsy Start List_approved 10.8.2012.xls
 
  Průběžné pořadí seriálu:

    https://www.enduromotosport.com/news/prubezne-vysledky-me-enduro-20122/

 
  Mapa trati:

Více na: