Finálový závod v Milovicích se jede již tuto sobotu!

07.11.2011 23:05

 

Závěrečný závod letošní sezony se jede v sobotu 12. listopadu v bývalém vojenském prostoru u Milovic (ne na tankodromu!). Boj o poslední body mezi sebou svedou motorkáři, čtyřkolkáři i automobilové posádky všech kategorií. Celou sezonu pak završí slavnostní vyhlášení.

Letošní finálový závod uzavírá dvanáctý ročník OffROAD Maratonu. Již tuto sobotu se všichni potkáme v bývalém vojenském prostoru u Milovic, který je mimo jiné proslulý natáčením válečných filmů. Pro závodníky bude připravena jedna z nejdelších tratí, tradičně s převážně s hlinitopísečným podložím a rychlými i technicky náročnými úseky.

Trať se ale nenachází na tankondromu, kam jsem jezdili poslední roky. V prostoru pojedete ve směru od dálnice na Boleslav cca o 2 km dále. Sledujte navigační cedule a mapu!

Během závodu je zajištěno občerstvení v cateringovém stanu, kam se mohou při nepřízni počasí ukrýt závodníci i diváci. Celým dnem bude provázet moderátor s nejčerstvějšími novinkami ze soutěžní trati i zákulisí. V témže stanu bude po konci závodu aut hrát kapela a ve 20:00 proběhne konečné vyhlášení ročníku.
Janovice pořádně zamíchaly dosavadními pozicemi mezi automobilovými posádkami, ale ani mezi motorkáři a čtyřkolkáři není jasno. Průběžné pořadí je hned v! několika kategoriích, včetně dětí, "! pěkně napnuté", proto se můžeme těšit na napínavé boje.
Po skončení závodu proběhne vyhlášení závodu i slavnostní vyhlášení celé sezony pod záštitou partnera GALAXY4BIKE, který se podílí i na přípravách finálového klání.
 

Těšíme se na vás!

PÁTEK 11.11.
15:00 otevření depa
16:00 zahájení registrací a technických kontrol
22:00 konec technických kontrol
23:00 konec registrací

SOBOTA 12.11.
06:15 zahájení registrací a technických kontrol
08:00 - 10:00 motorky
10:30 - 12:30 čtyřkolky
13:00 - 14:00 děti a junioři menší na je! dnodušší trati
14:30 - 18:30 auta
20:00 vyhlášení závodu aut a celé sezony /stejně jako to bylo loni, nepamatuji si to

Registrace končí vždy 30 minut před startem daného závodu (začíná rozprava).

Rovnost bodu v celkovém hodnocení:
Výhodu má ten, kdo v Milovicích projede dříve cílem.


Odkazy, které se vám budou hodit: