HOBBY ITP ESSOX CUP - cross country motocyklů a čtyřkolek 7.-8.4.2012 Bílina + fotogalerie

10.04.2012 16:31
Tento víkend 7-8.4.2012 se jel v Bílině(Chotovenka) v rámci seriálu Cross Country,MM ČR,P ČR a Hobby ITP ESSOX CUP,cross country motocyklů a čtyřkolek,pořadatelé překvapila velká účast diváku,kteří zde vydrželi i přes nepříznivé počasí,mezi přítomnými nechyběl ani starosta města Bílina Josef Horáček.
Na jezdce čekala nově vytvořená trať o délce minimálně 9 minut jízdy v jednom kole pro ty nejrychlejší,se vším co má trať pro CC obsahovat -sjezdy,výjezdy,písek, kameny atd.
Opravdu skvěle připravená trať,jak si jezdci během závodu pochvalovali, sobotní mrazivé ráno,vystřídalo během dne sněžení,déšť a nepříjemný ledový vítr,což neubralo na dobré atmosféře celého závodu kterého se zúčastnilo více jak 100,na závodě se nechyběla celá současná špička Cross Country,mezi startujícími nechyběl ani ex mistr světa a evropský šampion v enduru Ota Kotrba(762) který ve své třídě kraloval a ukázal svou mistrovsky čistou jízdu,kde opět neměl konkurenci.
Závodu se zúčastnily jako každý rok i ženy které mužům ztížily dosti celý závod,kde předvedli že i ženy mohou jezdit dobře a muži na ně nestačí,mezi stálicemi na poli čtyřkolek patří Roučková Ollie(Olí),která již získala mnoho ocenění a vítězství.
Nesmíme opomenout i zásluhy Bílinského motoklubu,který vybojoval cenné body ve všech kategoriích.
Poděkování všem organizátorům závodu za skvěle připravenou trať a dobrou organizaci celého závodu a již se těšíme na příští závod,který se koná v květnu.

Jaroslav Vimr

Fotogalerie:
https://jaroslavvimr.cz/cc_bilina_4_12/1/
https://jaroslavvimr.cz/cc_bilina_4_12/2/
https://jaroslavvimr.cz/cc_bilina_4_12/q/