Informace z Enduro Klubu Mšeno

23.07.2010 18:45

 Informace o závodech

Mšenská terenní motocyklová soutěž, pojem mezi jezdci různých generací často skloňovaný. První Mšenská terénní motocyklová soutěž se jela v roce 1950 na trati dlouhé 100km. Již v prvním roce si získala velkou oblibu mezi jezdci pro svou obtížnost. Nejdelší zaznamenaný okruh v délce 419 km se jel asi v roce 1958. Ten byl rozdělen do dvou etap - dopolední ( s obědovou pauzou na Ještědu ) a odpolední. Start prvního jezdce byl v 5,30hod a návrat 17,15hod. Mšenské soutěže byli tak náročné, že např. v roce 1955 ze 143 přihlášených jezdců, nedojel nikdo bez trestných bodů. Vyrostla zde řada výborných soutěžáků, ale i dokonalé pořadatelské sbory.

 

Po tříleté odmlce v roce 60.letého výročí od první Mšenské soutěže, Vás opět vítáme ve Mšeně , kde jsme pro Vás připravili tratˇdlouhou cca 110km (pracovních) s čehož 85% je po lese, lesních cestách, loukách a prašných cestách. 15% je bohužel po silnicích.
  • Jedno kolo obsahuje 3 zvláštní testy, z toho 1 CT , 1 ET a ET/XT.
  • Centrum soutěže (depo) bude opět na stadionu SK Mšeno .
  • Start-cíl bude po oba dva dny na náměstí v centru Mšena.
    Podařilo se nám zajistit zajímavé úseky, kde každý závodník prověří nejen svůj motocykl, ale i svoji dovednost a ovladatelnost svého stroje.

    Jménem pořádajícího Enduro klubu Mšeno ,děkuji všem, kteří se podíleli a podílejí na přípravě této soutěže. Dále bych chtěla poděkovat všem sponzorům, MÚ Mšeno, Středočeskému kraji a vlastníků pozemků, kteří nám umožnili přejezdy přes jejich pozemky.

    Prosím všechny zúčastněné, aby se chovali ke svému okolí ohleduplně .

    Přeji Vám co možná nejlepší sportovní zážitek!!!

     

    Tisková mluvčí : Květa Živná

     

    Přihlášky na 27. ročník Mšenské motocyklové soutěže konané ve dnech 14. a 15. srpna 2010 je možno zasílat od 12.7.2010 na
    e-mail: info@enduro-mseno.eu nebo použít odkaz předběžná přihláška

     

     

     

  • Oficiální přihláška Autoklubu.pdf

     

     

  • Oficiální přihláška Autoklubu.doc

     

     

  • Předběžná přihláška

    N 120.2 Formuláře přihlášek Všechny přihlášky musí být podány písemně na formuláři, kde musí být uvedeny veškeré informace týkající se jezdce, spolujezdce, soutěžícího a značky motocyklu. Předběžné přihlášky podané faxem a e-mailem nebo pokud na nich není originální podpis, musí být potvrzeny podpisem jezdce na oficiálním formuláři přihlášky bezprostředně po jeho příjezdu na podnik.