Informace z poslední schůzky organizátorů seriálu KTM ECC 2014

10.12.2013 21:09
 
Vážení motopřátelé, zdravím vás všechny v předvánočním čase a přináším informace z poslední schůzky organizátorů seriálu KTM ECC 201... vlastně už ne třináct, ale už 2014, která se konala minulý týden. Jednalo se především o tom, kdo příští rok závody uspořádá a kdo ne. Každý organizátor se potýká s nějakými problémy a každý se snaží najít nějaké řešení.

Takže co víme:

- pojedou se závody v Jilemnici, Bozkově a v Ohrazenicích. Zde si vás dovolujeme jako první informovat o novém klubu, který posílil náš organizační seriálový tým - je jím Motoklub Ohrazenice. Vznikl z původního BC MC Racing teamu Turnov a v jeho čele i nadále stojí Michael Mansfeld. Novému klubu přejeme hodně spokojených závodníků!!

- Motorsport Chuchelna má dohodu se zdejším zemědělským družstvem, že se u nich bude závodit vždy jednou za dva roky - proto přestávka v roce 2012 - a proto se závod na Kozákově v roce 2014 nepojede. Kolegové z Chuchelny ale nehodili flintu do žita, usilovně jednají o jiné lokalitě poblíž Chuchelny a víc budou vědět koncem ledna. Závod by to byl dvoudenní.

- podobná situace je i ve Vysokém nad Jizerou. Ani tady se nepojede na stejném místě. Nemůžeme se zatím vrátit ani do Sklenařic a tak i Vysočáci hledají kde by se dalo závodit. Určité představy mají, jednání probíhají. Pokud to klapne, pojede se zase jednodenní závod.

- polská Olszyna se nepojede určitě. Zdejší areál má nového majitele a požadovaný pronájem se vyšplhal do takové výše, že pořádat zde závod je nesmysl.

- samostatná kapitola je Košťálov. Enduro klub Semily pořádat závod v původních prostorech lomu nemůže. Jak se posunuje těžba, je problém sem trať nasoukat. Navíc má Jarda úplně jiné plány pro příští sezonu, ale o tom se dozvíte více v připravovaném rozhovoru už za pár dní.

Nic moc zajímavého jsme vám tedy neřekli, ale věřte, že nic jiného sami nevíme. Domluvili jsme se, že se setkáme znovu na přelomu ledna a února, tedy v době, kdy už budou snad rozplánovány termíny závodů AČR a CAMS, snad i organizátoři hobby seriálů si určí termíny pro své podniky a my si vyzobeme co zbyde. Po loňské termínové válce už rozhodně nehodláme vstupovat do boje.

Takže všem přejeme pěkné předvánoční rozjímání a pokud se vám stýská po závodech, můžete si rezervovat startovní číslo pro příští rok. Zatím se otevírá startovní listina pro rok 2014 jen pro jezdce z ročníku 2013, kteří mají možnost si potvrdit své letošní startovní číslo. Ostatní noví zájemci o start v seriálu dostanou možnost v únoru, kdy se rozeběhne přihlašování pro nový ročník.

Jak si startovní číslo potvrdit?

Jednoduše - napište mail v podobném znění jako je toto: Jan Rychlík, E1/1, Motoklub Rychlíci a vaše startovní číslo vám zůstane. Pochopitelně zase dostanete potvrzující mail, že to tak skutečně je.

A na jakou adresu maily posílat? Na notoricky známou:

marketa@endurocc.cz.

Ano, ano, je to tak. Startovní čísla mi přirostla k srdci tak, že se jich nemůžu zbavit. Kolegové třímají volant, kterým budou řídit seriál, v ruce pevně, podělili se o co šlo, ale startovní čísla, web a FB mi zůstávají.
Markéta


Zdroj: KTM ECC