Nazdárek do Čech. Motocykly máme úspěšně předány do uzavřeného parkoviště a před tím než vyrazíme procházet poslední zbylé testy, tak Vám posílám pár řádků a fotografií.

Krátce ještě ke včerejšímu dni. V podvečer jsme si prošli další dva testy. Oba dva se jedou v blízkosti jezera, jeden z nich zasahuje až přímo k jeho břehům a je v eukalyptovém háji. Opět nepůsobí nijak složitě a není ani nikterak dlouhý. Druhý z testů je natažen v borovicovém háji, povrch je zatím zatravněný místní specifickou ostrou trávou. Tenhle test je svoji délkou zatím nejdelší a bude zřejmě i nejrychlejší. Některé z testů se jedou opakovaně v několika dnech, a tak se bude poměrně dost prášit a budou vyjeté koleje. Včerejšího dne se zkompletovalo české zastoupení v Morelii, když dorazil oficiální doktor ISDE MUDr. Martin Syrůček.

Dnes po ránu jsme si trochu přispali. Část výpravy odjela do města a na jeden test, já Milan a Tomáš jsme posnídali vajíčka, párečky a osmahnutou šunčičku, vypili kafíčko a vyrazili do padocku. Hlavním servisním technikem je Slovák, a tak jsme si domluvili, že můžeme předat motocykly poněkud dříve. Vlastní předání proběhlo bez nejmenších problémů, slovenský technik prohlásil, že takticky před naším příjezdem vyklidil pole, aby problémy nemusely nastat. Jinak pro Balaťáka píšu, že na stejným - pardón podobným stroji jako mám já jedou i Finové Salmoš a Tarcala. Trošku nás straší s počasím, když proběhly zprávy, že od pondělí by mělo začít pršet. Oficiální testovací jezdec Giovani Sala prý za mokra jel kolo 5 hodin místo obvyklých 2,5 hodin za sucha. Dnes jsme ještě mechanikům od Husqvarny předali dárečky a sice plakáty, odznáčky, pohledy a lahvinku slivovice, pro místní tzv. Czech Tequila.

Tak se tam u nás všichni mějte krásně a držte palce.