JBR CUP - poslední závod - Cross country Velký Bor u Horažďovic - 7.11.2009

04.11.2009 20:43

 

JBR Cup Velký Bor - Poslední pouťák JBR 2009

Měl bych mít asi pocit nedoceněnosti, ale je tomu naopak. Já chci dělat tyhle pouťáky právě proto, že se na nich schází parta tvrdých jezdců a i jezdkyň. Parta, která nebrblá a nestěžuje si na všechno možné i nemožné, hlavně aby chyba nebyla na nich samotných, ale na straně pořadatele. Nemám fyzičku - je to vina pořadatele. Neumím předjet - je to vina pořadatele. Neumím se poprat s blátem - je to vina pořadatele. Jsou na trati díry a kameny - je to vina pořadatele. Někdo mi říkal, že jezdí JBRko právě proto, že je těžké, a já ho zase pořádám právě pro ty lidi, kteří se s tím umí poprat a nejsou to žádné primadony. Doufám, že Vás nezklamu ani při posledním závodě.

 

Dovolím si několik důležitých maličkostí k poslednímu závodu JBR cupu.

- pro kategorii pitbike - hlásí nám celý týden déšť, je tedy nutné utěsnit vzd. filtry a přidělat speciální chrániče proti vodě na svíčku. I když jedete na strništi, v případě deště to bude mokré.

- pro všechny kategorie!!!

- je nutné mít pod motocykl ekologickou textilní podložku ze savého materiálu (např. starý koberec apod.) - je to nutné!!! a jednou se to už musíte naučit, prosím

- doporučuji si dát na patřičnou úroveň velikost a stav startovního čísla, je to pro Vás a pro časomíru

- dále nutné při platbách psát jako variabilní symbol start. číslo a jako specifický číslo kategorie/Yuki 1- "B" 2 - "A" 3-  veteráni jsou v kategorii  "B"

Nemohu přiřadit platbu správně, když mám několik stejných čísel ve více kategoriích. Pokud máte někdo nějaké dotazy, je třeba se ptát hned. Na rozpravě se na to většinou zapomene.

  O to se bude snažit Honza Benda a celý realizační tým JBR.

 
Vloženo 31 Oct 2009 od Jan Benda