Kdo mluví pravdu a kdo lže?

08.12.2011 17:12

Včera resp. dnes vydalo své prohlášení jak Federace Motocyklového Sportu  při AČR prohlaseni_fms_acr.pdf (304,3 kB), tak také Český Svaz Motocyklového Sportu (ČSMS)  prohlaseni_csms_081211.pdf (772,6 kB) je až, podle mne, přinejmenším podivné, že se nedokáží obě strany sejít a vyříkat si to mezi sebou. Toto jednání poškozuje jen a jen samotné sportovce, když neví kde je pravda a kdo lže, to prý ukáže čas, ale sezona se nezadržitelně blíží a licence? nevím kdo si ji bude dělat když neví jestli mu vůbec bude platit! Považuji se nestranného provozovatele těchto stránek a pro se snažím nekomentovat rozhodnutí různých orgánů včetně AČR nebo ČSMS, ale toto jednání se mi opravdu nelíbí!

František Vocásek,  ENDURO MOTOSPORT

 

Diskusní téma: Kdo mluví pravdu a kdo lže?

Datum: 09.12.2011

Vložil: Duck

Titulek: §§§

Sice to je opravdu celý nějaký podivný a na levačku,ale alespoň se rozvířili stojaté vody autoklubu.

Datum: 08.12.2011

Vložil: Janek

Titulek: absurdistan

Změna ministra =změna autority?Tak to se potom může autorita měnit s každým ministrem třeba každých půl roku?Různých podivných prezidentů se najde vždycky dost.

Datum: 08.12.2011

Vložil: Jarda

Titulek: ?

Tak ňák těm abrahámovcům nevěřím porád nevím proč to ten Abrahám dělá a co stoho bude mít

Datum: 08.12.2011

Vložil: Šefr René

Titulek: Tak jak?

Tak se mi nějak zdá,že toto handrkování opravdu zavání už úplným pohřbem motosportu.Nemohu říci,že bych byl s autoklubem 100% spokojen a nadšen,nicméně se v Našem sportu přeci jenom zablýsklo na lepší časy.Závodů přehršel,evropu a šestidenní objíždíme,VV endura pracuje,junioři trénují a pokud se podaří enduro posunout v tabulce dotací pro sport Ministerstva školství dopředu mohli by se snad navýšit i nějaké peníze.
To je dnešní skutečnost,nijak sice zářivá,ale aspoň něco.Proto postrádám od nově vzniklého Českého svazu motocyklového sportu zásadní vizi fungování:
-kdo kde a jak bude vykonávat administrativu spojenou s motosportem a jaké budou podmínky?Budou levnější licence,zápisy závodů,funkcionáři,startovné?
-navýší se finance na reprezentaci,pořádání závodů,výchovu mládeže? Pokud ano,kde se seženou?
-velké množství motocyklových tratí patří autoklubu,budou se zde i nadále pořádat závody,a když ne,kde tedy jinde?
-samotné stanovy ČSMS trochu zavání Stalinem /prezidenta jmenuje na 10let přípravný výbor!!!/
Abych to shrnul,velice mě zajímá nějaké smysluplné prohlášení nově vznikající organizace,proč vůbec vzniká,co se zlepší,jestli přibudou peníze na motosport a odkud,kdo bude zastupovat jednotlivé sporty,kde se vezmou školení činnovníci atd.
Zatím mi to připadá,že je to spíše sázka na sympatie ministra,ale ten tam za nějakou dobu už nemusí být a ani jeho strana nemusí být v parlamentu.Takže za mě takto bez zásadních informací spíše sázka do hodně riskantní loterie.
S přátelským pozdravem René Šefr

Přidat nový příspěvek