CC Loukov 6.-7.8.2011

25.07.2011 21:06

 

Zdravím všechny příznivce jedné stopy a konečně tady mám pro Vás pár informací , co vše se bude letos v Loukově dít.

 

Takže pro stále větší zájem o závod v Loukově jsme letos rozdělili sobotu na dopolední závod 150 min. dvojice hobby a odpolední závod dvojic 150 min. profi a veterán. Mezi těmito závody se pojede závod dětí 50 ccm a 65 ccm. Po vyhlášení výsledků všech kategorií bude večer do cca 22 hod. posezení s hudbou.
V neděli ráno jako první na zkrácené trati pojede kategorie JAWA + ČZ a za nimi ve druhé vlně kategorie fichtl. Tento závod potrvá 60 min. a snad uspokojí příznivce obou kategorií. V loukově se chtěli svést jak fichtlaři tak veteráni a my bohužel nejsme schopni uspořádat pro ně dva oddělené závody.
Po skončení prvního závodu se odstartují jednotlivci profi a veterán (90 min.) a po nich závodní víkend ukončí kategorie jednotlivci hobby 2t a 4t (90 min.). Čtyřkolky se letos v Loukově bohužel nepojedou a to z důvodu bezpečnosti. Téměř celá trať je na svahu a my nejsme schopni zajistit bezpečný průběh závodu. V loňském roce jedna (sice dětská) čtyřkolka vjela do divákůa bylo štěstí, že to skončilo jen menším zraněním.
Startovní čísla v seriálu dvojic zůstávají všem co jeli první závod v Radvanicích, ostatní se musí přihlásit znovu.
Trať bude v letošním roce opět trošku delší a poprvé se pojede obráceně, "Loukovský výjezd" ovšem zůstává včetně objížďky. Překážky budou podobné jako v loňském roce, pár novinek určitě přibude a i ty půjdou objet. Kemp bude fungovat už od pátečního odpoledne  včetně občerstvení.
To je zatím asi vše, veškeré dotazy můžete psát na náš e-mail nebo na naší diskuzi. Další informace budeme zveřejňovat průběžně.

                                     vedení týmu EM

Zvl. ustanovení: ust_ccloukov2011.pdf (158,7 kB)

 
Více na: enduromartinice.cz