Den pátý - smůla a žolík

Zdravím Vás z Portugalského letoviska Figueira da Foz. Máme za sebou pátý den,který vedl po místních cestách. Cesty, cesty a nějaký ten kanonek, kde se moc a moc prášilo. Pořád tu máme 30 st. C. Teď šli někteří na pláž užívat po dlouhých pěti dnech v terénu. Včera jsme byli na 21. místě v klubech z 92. Dnes se to posune celé zpět, jelikož debil Hádek si ustlal na jednom z testů a nedokončil etapu a vybral si restart  "žolíka" což znamená přičtení dvou trestných hodin. 

Jinak tu vládne pohodička. Dnes k obědu jsme měli opět baštu, a to bramborovou polévku a jako druhé šunkofleky, které se mooooc povedly jako polévka, prostě kuchař nemá chybu. Zítra nás ještě čeká 90 km přejezd a na jeho konci nás už čeká malá odměna a to záveřečný motocross na trati, kde se pořádá MS v motocrossu. Had to taky zkusí dodrtit do konce i když má natlučenou prdel a je malinko sedřený. Dnes byli 3 testy. 2 testy byly nové a jeden test byl stejný jako včera. Dva nové testy se jely na písčitohlinitém podkladu. Na enduro testu se vyskytlo bahýnko. Po pár pilotech se to rozjezdilo a byla z toho slušná bažina ( i to se tu najde).Tento test se jezdil něco kolem 9-ti minut. Druhý endurotest byl na písku a občas se do toho namíchala hlína. Byl na rovině mezi borovicema a tento test se jezdil něco málo pod 6 minut. Cross byl stejný jako včera na louce, kde to klouzalo jako na ledu. Tento test se jezdil 5,30 min.

 

Ted si právě Jeník čistí boty na zítřejší motocross, aby ho vyhrál a stáhl moji chybu a posunuli se zpět dopředu.Milan si sedí v klidu se svojim cigárkem a kávičkou a má pohodičku.Včera se v TC hrály karty a Jiřik Hádku "vyhrál" sesbírat 100 šišek, tak teď chodí po kempu a sbírá.

Leošek jel sbírat s Bobem a Jane (angličtí kamarádi z kempu) chobotnice.

 

S pozdravem z Portugalska

-LH-