MMČR motoskijöring, Horní Město, 4.2.2012

04.02.2012 21:31

Převzato z: https://www.motosportchynov.cz/

 

 

Třetí závod seriálu MMČR v motoskijöringu se jel dnes v Horním Městě u Rýmařova. Sešlo se jen třináct posádek a ve volném závodě hobby byly dvojice pouze tři.
Jedinému jihočeskému tandemu Víťovi Votoušovi s Karlem Sejkem z Motosportu Chýnov se bohužel opět nedařilo dle představ. Téměř dvacetistupňové mrazy se rozhodly dát stop Víťově motorce a tak jen díky pohostinnosti místní restaurace, kde poskytli stroji azyl, se ji nakonec podařilo rozehřát a kluci pak měli dokonce i extra trénink, aby se vůbec dopoledne svezli. Pořadateli tímto vysíláme z jihu Čech velký dík!:-)
V odpoledních jízdách se našim klukům také bohužel moc nedařilo - v té první si Víťa vyrazil po pádu dech a zlámal blatník, ve druhé šel pak po střetu s Voglem zase tvrdě k zemi. No zkrátka to zase jistilo malé finále. No a aby toho nebylo málo, tak po závodě Víťa nenatočil ani svého Passata...

 

No tak fandíme na dálku a snad 'tomorow will be better'...!:-)

 

Jinak závody vyhráli bratři Šrolerovi, druzí byli po pádu velcí koně letošního mistráku Mohaupt s Hotovým a třeti skončili lídři letošního seriálu Sládek s Čížkem.

 

Zítra se v Horním Městě jede další závod MMČR na té samé trati (závod v Rýmařově byl zrušen). Aktuality přineseme.

 

Evžen