2010 FIM INDOOR ENDURO WORLD CUP - BARCELONA 31.LEDNA

29.01.2010 22:08

Palau Sant Jordi bude hostit čtvrtý a poslední závod FIM Indoor Enduro mistrovství světa tuto neděli 31.ledna. Blazuziak již má titul v rukou, ale všichni nejlepší jezdci na světě budou bojovat o vítězství v Barceloně,a o další místa na stupních ve Světovém poháru.
Očekává se účast  těch nejlepších jezdců na světě v této kategorii. Blazusiak, Ivan Cervantes (KTM), Mika Ahola (HM-Honda Racing Jolly), Joakim Ljunggren
(Husaberg), Graham Jarvis (Sherco), Fabio Mossini (Honda), Christophe Nambotin (Gas-Gas), Oriol Mena (Husaberg), Dani Gibert, Dougie Lampkin (Beta Motor), a David Knight (KTM), který získal třikrát v Barceloně tytul v  Indoor Enduro, a tak se znovu objeví na startu po jeho podpisu s KTM.
Tradiční formát závodů v FIM Indoor Enduro Světového poháru bude nabízet tři vzrušující finále, Barcelona umožňuje veřejnosti vychutnat to nejlepší z endura
v uzavřeném prostoru. In addition, Kromě toho bude Palau Sant Jordi také hostit druhý podnik v SPEA FIM Indoor Trial World Cup, což slibuje fantastické odpoledne,ve kterém se spojí to nejlepší z Off roadu: Trial a Indoor Enduro.

 
 

POŘADÍ PŘED ZÁVODEM V BARCELONĚ

 
135
points
 
87
points
 
74
points

 
 
56
points
 
42
points
 
34
points

 

 

Co jméno to pojem ve Světovém enduru:

 

Start. listina Barcelona 31.1.2010.pdf (192,9 kB)