Na mé otázky dnes odpovídá: Radek Toman, Michal Ježek, Martin Urbánek, Zdeněk Gottwald, Jiří Pošík a Roman Körber.

23.01.2011 12:28

Ahoj, mohl bych ti položit pár otázek pro webové stránky ENDURO MOTOSPORT?

1.Co plánuješ pro letošní sezonu:

2.Na jakém motocyklu a za který tým pojedeš?

Díky za odpovědi, a přeji hodně úspěchů, František

 

Radek Toman:

Ahoj, určitě!
Plánuji se zůčastnit celého seriálu českého mistráku v enduru a cross-country. Ve volných termínech se budu věnovat trénování v mé motokrosové škole.
Pojedu na motocyklech KTM za HARUDA TEAM RAC SEDLČANY!

Děkuji a uvidíme se na závodech!
Buď zdráv.
Radek

 

---------------------------------------------------

Michal Ježek

 

Michal Ježek:

Plánuju velkou i malou republiku..chtěl bych se zase podívat za hranice a  když to půjde jed v německu ADAC a nějaký to SMS.
Jedu na yamaze 250f tým nemám.

 

 

---------------------------------------------------

Martin Urbánek:

Zdar. Chtěl bych jet MČR a možná Evropu. Určitě pojedu E2 ale nevím na čem, právě to řeším. Jezdím za KBS . Martin
 

 

 

---------------------------------------------------

 

Zdeněk Gottwald:

Ahoj,
ty otázky jsou samozřejmě v pohodě a rád odpovím...
jen nevím zda tě tím potěším...

1. letos bych se chtěl stejně jako loni závoděním na moto předevevším bavit, a snad se mi to zase vyplní....

2. motorku budu mít opět tu nejlepší...TM...a tým to zas bude náš teda gottbros...

 

 

---------------------------------------------------

Jiří Pošík:

Zdravim. Určitě nemám s tím problém akorát se domnívám, že nejsem uplně ten pravý. Jsou tady jiní piloti :-) Letos bych chtěl jezdit především pro sebe pro radost, zůčastnit se MČR v enduro a enduro sprintech, vyzkoušet nějaké vybrané cross country a nové pravidla závodu pro MČR a letošní rok. V letošní roce pojedu tradičně na stroji Husaberg, ale tentokrát s největší pravděpodobností v E3 a to na 300 2T. Nikdy předtím jsem na 2T nezávodil. Doposud, až na svojí první sezónu, jsem závodil v E2. Nejdřív na 400 potom na 450 a vloni na 390. Domnívám se, že motorky o objemu 400 byli ty nejlepší, protože dnešní 450 jsou už hodně silné, pro většinu jezdců. Pro mě to je hodně velká změna a sám jsem zvědavý jak to dopadne. Samozřejmě bych se také rád věnoval pořádání endura u nás v UJ. Chtěl bych zapojit tentokrát mnohem intenzivněji než doposud hlavně v oblasti propagace a organizace ve fázi přípravy závodu. Taky přeju hodně úspěchu a naschledanou na závodech. Jirka Pošík ml.

 

-------------------------------------

Roman Korber

Roman Körber:

Díky za otázky:-)
V letošní sezóně především plánuji úspěšně zakončit studium na ČZU bakalářskou zkouškou:-), dále skočit „tři šede“ na snowboardu, dokončit speedhalsu na windsuru, dostat se do předních pozic v kanadském bodování našeho hokejového týmu, zúčastnit se dalšího závodu na běžkách, …případně postavit dům a rozšířit rod.:-)
Co se týče motorkové sezóny, tak zatím jediný plán je účast na extrémním závodě Erzberg rodeo, prezentovaný jako nejtěžší na světě s účastí mnoha zvučných jmen motocyklových disciplín z celého světa.
Další plány, dychtění po co nejlepším celkovém umístění v MČR, ambice…, bohužel stejně tak jako již od minulé sezóny zatím nemám, protože jsem nejspíš ztratil jakoukoliv motivaci a došel k tomu, asi jako x zapálených závodníků přede mnou, že je občas lepší, méně stresující, jet na závody kdy chci a především na jaký chci, protože bohužel na „pouťových“ závodech je mnohdy větší účast, úroveň a především hezčí svezení.
Naposledy jsem měl ambice v trialu, reprezentovat na trialu národů, což je to samé jako v enduru šestidenní a jak to dopadlo... Když jsem se dostal mezi čtyři nejlepší, tak výkonný výbor suše rozhodl, že prostě nepojedu…
Motorka kvůli finanční situaci zůstane stejná - TM 300, ale doufám, že bude fungovat tak spolehlivě a dobře jako sezónu minulou, stejně tak jako klub za který „závodím“:-) Enduro klub Zruč nad Sázavou.