OSIČKA SX trať ve Velkých Bílovicích v provozu !!!

06.11.2010 20:14

 

OSIČKA SX trať v provozu !!!

Pro všechny, kteří touží stát se superkrosovými mistry přichází šance věnovat se i u nás tréninku. Osička MX Team dnes uvedl do provozu tréninkovou SX trať nejen pro svoje jezdce ale i pro ostatní ...

Trať ve Velkých Bílovicích postavilo zkušené německo-belgické duo, které staví i tratě pro německé SX závody. Na pozvání Filipa Neugebaura vytvořili tito pánové trať, na které se dá slušně potrénovat na evropské superkrosy.

Aby nepřišli zkrátka i amatéři, je trať po vynechání nejnáročnějšího úseku s trojákem a roletou sjízdná i pro méně ostřílené.

Cílem majitele týmu bylo vytvořitv jezdcům podmínky pro trénink na náročné superkrosy, v budoucnu se možná uskuteční i nějaký závod.Tratť by mohla být možná i impulsem pro znovuoživení kdysi populárních superkrosových závodů.Jetliže mají kde vyrůst a trénovat jezdci, mohla by se vytvořit i základna pro závody. Ve spojení se superkrosy jinde, např. Vilánci, Litovli už je možnost najít pro závody místo a přilákat diváky.

Každopádně tvůrcům patří velký dík za zbudování odvážného díla.

Jezdcem na fotografiích je Filip Neugebauer, který trať otestoval jako první a na základě jeho připomínek probíhali a proběhnout dokončovací práce. Troják zatím nedal díky nepříznivému počasí a měkkému terénu ani on, takže kdo se cítí má šanci ho zdolat jako první ze všech :)

"hot



Čtěte více na: https://www.mx-online.cz/clanky/osicka-sx-trat-v-provozu-/?ref=nf#ixzz14X0LPsD7