Poslední šance ovlivnit podobu seriálu

19.01.2011 21:50

 

Poslední šance ovlivnit podobu seriálu

Email Tisk PDF

Ve čtvrtek 20. ledna se sejde organizační výbor seriálu složený ze zástupců všech pořadatelů, aby pomyslně odstartoval jeho třetí ročník.

Sešlo se nám mnoho Vašich připomínek k průběhu a organizaci závodů, které všechny důkladně zvážíme, zpracujeme a po vzájemné dohodě některé pochopitelně i použijeme. Jak všichni víte, seriál je určen především hobby jezdcům, které by měl těšit a proto se snažíme ušít Vám ho na míru. Pokud jste tedy ještě Váš nápad na případné změny neuplatnili, učiňte tak do čtvrtečního odpoledne, abychom se nad nimi mohli zamyslet. Pokud nechcete psát veřejně, je k dispozici již všem důvěrně známý mail: skrbekhome@seznam.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

V plánu čtvrtečního setkání je i dotažení výsledné podoby startovních kategorií, v levém horním rohu hlavní stránky  už vidíte přípravu k přihlašování. Pracujeme na systému,  který by měl pracovat podstatně jednodušeji než loni. Po vyplnění registračního formuláře Vaše jméno skočí rovnou do patřičné tabulky Vaší startovní kategorie a hned budete mít jistotu, že Vámi zvolené číslo je Vaše. Problém bude snad jen v tom, že se jezdci budou muset soustředit na to, do jaké kategorie patří.  Systém se momentálně trochu pere se skutečností, že máme dvě číselné řady startovních čísel. Licenční jezdci si nechávají svá čísla přidělená Autoklubem ČR a hobby jezdci mají také svoje, to je pro spuštění samostatného programu trochu komplikované, ale snažíme se.  Rozeběhnout by se měla každým dnem snad už i slibovaná registrace návštěvníků stránek, kteří se zaregistrují na stránky www.endurocc.cz a budou jim pak chodit automaticky do jejich mailových schránek informace, že se zde objevil nový článek a po závodech budou dostávat výsledky jako první.

V pátek zde najdete všechny aktuální informace a především, co Vás asi zajímá nejvíc - termíny všech dílů seriálu. Zatím je jasný asi jen Košťálov - 7. a 8. května, Jilemnice má termín ( je  uvedený v našem článku se souhrnem termínů) zatím nejistý, jednáme se kolegy z Martinic. Chuchelna nemá v dubnu s termínem žádný problém a Bozkov a Sklenařice v říjnu nemají moc z čeho vybírat.  

Zdroj: endurocc