Pozvánka na další díl Mistrovství ČR a hobby závodů v cross country 26. – 27. června v Křemačovských lomech u Mohelnice

08.06.2010 16:12

 

Ahoj,

 

ráda bych Vás pozvala na další díl Mistrovství ČR a hobby závodů v cross country, které pro Vás připravily ADT Horažďovice, ASP GROUP, ESSOX a RaceTool Praha.

Tento závod se uskuteční poslední červnový víkend, tj. 26. – 27. června v Křemačovských lomech u Mohelnice, okres Šumperk. V sobotu se koná závod čtyřkolek ITP ESSOX CUP, v neděli závod motocyklů ADT CUP.

 

V tomto závodě není vypsána kategorie MOTO MČR, ale jezdci s licencí A mají možnost se závodu zúčastnit ve vloženém závodě bez nároku na body do průběžného pořadí Mistrovství ČR.

 

U licenčních kategorií motocyklů (MOTO HOBBY DRUŽSTVA C, MOTO PČR A MOTO LICENCE A) platí dvě varianty harmonogramu. O tom, podle které verze ze závod pojede, rozhodne ředitel závodu po ukončení formální a technických přejímek pro tyto kategorie – záležet bude na počtu přihlášených jezdců. Tato informace bude vyvěšena na oficiální vývěsce závodu po vydání stanoviska ředitele a bude též vyhlášena rozhlasem.

 

Podrobné informace o závodě najdete na našich internetových stránkách:

-          pro čtyřkolky - https://www.atvamoto.cz/adt_moto_akce/mcr_a_hobby_zavody_ctyrkolek_v_cross_country/aktualni_zavod_quad

-          pro motorky -  https://www.atvamoto.cz/adt_moto_akce/mcr_a_hobby_zavody_motocyklu_v_cross_country/aktualni_zavod_moto

 

Registrace již byla spuštěna na adrese: https://www.atvamoto.cz/adt_moto_akce/registrace

 

Uzávěrka přihlášek je ve středu 23. června.

 

Zároveň Vás opět žádáme o používání absorpčních podložek – jsme domluveni s prodejci, že je budou mít s sebou, takže si je můžete zakoupit i na místě.

 

Těšíme se na setkání na trati.

 

Za pořadatelský tým

 

Andrea Králová

 

 

 

Mgr. Andrea Králová

 

Outdoor & Training s.r.o.

Komenského 213

Horažďovice 341 01

 

Tel.: +420 376 511 896

Fax:  +420 376 511 898

Mob: +420 731 446 080

E-mail: andrea.kralova@oat.cz

 

Pozvánka na 5 závod CC moto ADT CUP 2010.doc (214 kB)

 Harmonogram na vývěsku CC Mohelnice.doc (324 kB)