Pozvánka na další díl Mistrovství ČR, Přeboru ČR a Hobby závodů v Cross Country

05.08.2010 16:07

 

Ahoj, ráda bych Vás pozvala na další díl Mistrovství ČR a hobby závodů v cross country, které pro Vás připravily ADT Horažďovice, ASP GROUP, ESSOX a RaceTool Praha.  

Tento závod se uskuteční  předposlední zářijový víkend, tj.  18. –  19. září v motokrosovém areálu v Božeticích u Milevska. V sobotu se koná závod motocyklů ADT CUP, v neděli závod čtyřkolek ITP   ESSOX CUP. Došlo ke změně lokality - původně se měl jet závod ve Stodu u Plzně, ale je přesunut do Božetic. Oproti jarnímu závodu jsme pro vás připravili novou, delší variantu tratě. 

 U licenčních kategorií motocyklů MOTO HOBBY DRUŽSTVA C a MOTO PČR platí dvě varianty harmonogramu. O tom, podle které verze ze závod pojede, rozhodne ředitel závodu po ukončení formální a technických přejímek pro tyto kategorie – záležet bude na počtu přihlášených jezdců. Tato informace bude vyvěšena na oficiální vývěsce závodu po vydání stanoviska ředitele a bude též vyhlášena rozhlasem.

Podrobné informace o závodě najdete na našich internetových stránkách:

-          pro čtyřkolky - https://www.atvamoto.cz/adt_moto_akce/mcr_a_hobby_zavody_ctyrkolek_v_cross_country/aktualni_zavod_quad

-          pro motorky -  https://www.atvamoto.cz/adt_moto_akce/mcr_a_hobby_zavody_motocyklu_v_cross_country/aktualni_zavod_moto

 Registrace již byla spuštěna na adrese: https://www.atvamoto.cz/adt_moto_akce/registrace

 Uzávěrka přihlášek je ve středu  15. září.

  Zároveň Vás opět žádáme o používání absorpčních podložek – jsme domluveni s prodejci, že je budou mít s sebou, takže si je můžete zakoupit i na místě.

  Těšíme se na setkání na trati.

  Za pořadatelský tým ADT Horažďovice

  Andrea Králová