Pozvánka na vyhlášení seriálu MČR v motoskijöringu

25.02.2011 06:15

Teď o víkendu 26.2.2011 se měl jet v Dobřanech v Orlických horách poslední závod seriálu MČR v motoskijöringu „ORION – SHIVA KTM CUP 2011". Ale protože počasí je letos takové, jaké je, závody musíme pro nedostatek sněhu zrušit.

Ale díky aktivním dobřanským pořadatelům a promotérovi seriálu Vás všechny chceme pozvat na slavnostní vyhlášení letošního seriálu MČR v motoskijöringu, které bude ve stejný termín, tj. v sobotu 26.2.2011 ve známém „Dřeváku" v Dobřanech v Orlických horách.

Vyhlášení začne v 15.00 hodin. Vyhlášeni budou všichni bodující je zdci a lyžaři seriálu. V yhlášeni a oceněni budou nejen noví mistři ČR, ale i jezdci a lyžaři v pořadí do 5. místa. Dále bude vyhlášen skokan roku 2011, osobnost roku 2011, nejlepší pořadatel jednodenního závodu a nejlepší pořadatel dvoudenního závodu.

Jménem organizátorů seriálu tak chci pozvat všechny jezdce, lyžaře, jejich doprovody, média i všechny fandy motoskijöringu. Podle sdělení AMK Dobřany v Orlických horách jsou dobře zásobeni vším, co k slavnostnímu vyhlášení patří. Budeme tak moci zhodnotit letošní sezónu. Na setkání s Vámi všemi se těší

 

 

Josef Vašíček