Přibližné termíny seriálu KTM ECC 2014

11.02.2014 17:39



26. a 27. dubna 2014 Bozkov
9. a 10. srpna 2014 Ohrazenice
30. a 31. srpna 2014 Jilemnice
20. září 2014 Vysoké nad Jizerou
11. a 12. října 2014 Příkrý

Kalendář berte zatím s rezervou, termíny nejsou jisté. Podle počasí budou zemědělci schopni sít a následně sklízet a v závislosti na tom se budou vyvíjet i naše termíny. Jakékoli změny budeme obratem zveřejňovat.

Motoklub Vysoké nad Jizerou opět mění lokalitu svého závodu, pojede se na „Vysocku“, ale nebudou to ani Sklenařice ani tam, kde jsem jeli poslední dva roky. Můžete se tedy těšit na zbrusu novou trať.

Jarda Bachman v čele Enduro klubu Semily dokázal nemožné a vypadá to tak, že se letos opravdu pojede v Příkrém a dokonce dva dny. Závod bude pořádat právě Enduro klub Semily. Termíny opět nejistý, ale rozhodně by to bylo na podzim. Neproběhla zatím žádná jednání, ale času je dost, takže naděje, že to skutečně klapne je velká.

Desetiprocentní naději má stále i Motorsport Chuchelna, který se intenzivně snaží získat souhlas k uskutečnění závodů v jisté lokalitě v okolí Semil, zatím to ale nevypadá dobře. Pokud by se ale štěstí na Honzu Kudrnáče, potažmo i na nás ostatní usmálo, závodilo by se pod taktovkou Chucheláků asi o prázdninách.

Jistý termín mají Ohrazenice i Vysoké, ty si do kalendáře můžete zapsat červenou fixkou.