První info z Chuchelny - 1. závod MG SPORT UFO KTM ENDURO CROSS COUNTRY

10.02.2011 21:07

 

První info z Chuchelny

 

 

MG SPORT UFO KTM ENDURO CROSS COUNTRY – 1. díl seriálu  -  Chuchelna 2011 – první info

V roce 2010 si  Motorsport Chuchelna odbyl organizační premiéru v závodě  cross country v Chuchelně.  S myšlenkou uspořádat  Cross country v Chuchelně jsme si pohrávali už několik let, ale stále se nám nedařilo sehnat vhodnou lokalitu. 

 Naše úsilí nakonec přineslo ovoce a po prvotních problémech se nám podařilo zajistit vhodnou lokalitu v areálu lyžařského vleku TJ Sokol Chuchelna na Kozákově. S laskavým svolením majitelů pozemků, obce Chuchelna, nájemců pozemků a vlastníka lyžařského areálu se  nám nakonec podařilo závod zrealizovat v termínu 23.04.2010.  Krásné počasí a kladné hodnocení ze strany jezdců i diváků nám bylo odměnou, ale i závazkem do budoucna.

 Protože chceme náš závod zdokonalit, tak s druhým ročníkem závodu vedou  naše kroky  právě do seriálu MG SPORT UFO KTM ENDURO CROSS COUNTRY 2011,  nejkvalitnější soutěže tohoto druhu v našem regionu. Účast v tomto prestižním seriálu je pro nás novou výzvou k uspořádání kvalitního závodu na kvalitní trati.

 A jelikož jsou přípravy v plném proudu a první závod se pomalu blíží, tak na v níže uvedeném odkazu je záznam z kamery jezdce Davida Jirky z RMK Vrchlabí z trati minulého ročníku. Po jeho zhlédnutí budete  vědět co od nás zhruba můžete čekat. Video na adrese https://msch.cz/index.php/enduro/8-enduro/72-cc.

 Článek z Cross country Chuchelna 2010 zde: https://msch.cz/index.php/enduro/8-enduro/69-cross-country-chuchelna.

 Fotodokumentace Crosscountry Chuchelna 2010 zde: https://fotogalerie.msch.cz/thumbnails.php?album=13.

 Za MSCH Jan Kudrnáč.

Zdroj: ENDURO CC