Skončil sobotní závod v Turecku a máme tu pocity Michala Kadlečka.

05.09.2010 12:49

 

Skončil sobotní závod v Turecku a máme tu pocity Michala Kadlečka. Trať byla prý horší než v Řecku, jelo se skoro pořád na jedničku, všude byla spousta kamení a skály. Michal se téměř od začátku držel na sedmém místě, když bojoval o šestou pozici s Markusem Kehrem. Tento boj bohužel skončil lépe pro Kehra a Michal zůstal deset vteřin za ním. Aaron Bernandez, s kterým bojuje o umístění v absolutním pořadí,  musel ze závodu odstoupit pro poruchu motocyklu. Dalšímu soupeři Allesandru Botturimu se na Cross testu zastavil jeho Husaberg, ale Botturi ho odtlačil do ČK, kde stroj opravil a poté pokračoval dále v testu. Správně by měl být vyloučen, avšak nestalo se tak. E3 tedy takto: 1.Guillaume, 2.Knight, 3.Mena, 7. Kadleček
Třída E1 byla od začátku celkem vyrovnaná, když se na prvních třech pozicích neustále střídali jezdci Aubert, Remes a Guerrero. Ze čtvrté příčky je pak sledoval Gauthier. Z této bitvy vyšel vítězně Aubert, za ním Guerrero a třetí skončil Remes. Meo dojel na místě patém po nepovedeném začátku.
E2 také trochu připomínala houpačku, když se na prvním místě střídal Cervantes s Aholou, s kterými slušně držel krok Oldrati. Neztratil se ani Marc Bourgeois, který se po zranění ze začátku roku objevil již v Řecku. Konečné pořadí opět ukázalo kdo je jedničkou na endurovém kolbišti a bylo následující: Ahola, Cervantes, Oldrati.
Třídu EJ ovládl jen velmi těsně Lorenzo Santolino před Victorem Guerrerem. Třetí byl finský pilot Antti Hellsten.
V absolutním pořadí pak takto: Ahola, Cervantes a Guillaume.
Těšíme se na zítřejší závod.

Zdroj:www.jakubhorak.websnadno.cz