Soutěž týmů v roce 2011

22.02.2011 20:12

 

Soutěž týmů v roce 2011

 

Letos Vás soutěž týmů čeká taky, ale úplně nová a už i  jednoduchými pravidly

 

V loňském roce nebyla soutěž týmů vyhlášena žádným oficiálním způsobem, přesto si ji většina z Vás překvapivě rychle oblíbila. Soutěž neměla žádná velká pravidla, prostě se napříč kategoriemi sečetly dosažené body všech jezdců  v týmů a vítěz byl na světě. Nenapadlo nás ani ve snu, jakou reakci na soutěž týmů vyvoláme a tak jsme žasli, jak v posledních závodech seriálu probíhal nábor a přetahování jezdců. Věřte nevěřte, ale víme i o případech, kdy jeden tým najímal nové jezdce za klobásu!!!! A uspěl!

Základní myšlenka je naprosto jednoduchá. Před startem prvního závodu seriálu (tedy v Chuchelně) se týmy přihlásí do soutěže týmů. Startovné na celý seriál je 200,00 Kč.  To proto, že úspěšné týmy na konci sezony hodláme odměnit a to už o trochu více, než symbolicky. Přihláška bude ke stažení zde na stránkách, stejně jako přihláška k závodům, zatím je na ně ale dost času. Do přihlášky do soutěže týmů uvedou týmy 6  svých vybraných jezdců, kteří budou tým reprezentovat. Ti pak budou reprezentovat svůj  po celou sezonu a nebudou se měnit.

Do soutěže týmů se budou počítat výsledky prvních šesti nejúspěšnějších týmových závodníků ze všech kategorií, přičemž děti letos ze soutěže týmů vylučujeme. Pro lepší vysvětlení – jezdci, reprezentující svůj tým,  do soutěže týmů přenášejí své vyzávoděné body od 1. do 6. místa – první pro svůj tým přinese 25 bodů, druhý 22, třetí 20, čtvrtý 18, pátý 16 a šestý 15 – prostě stejně jeko u soutěže jednotlivců.

Po každém díle seriálu se na stránkách objeví tabulka, kde budou přehledně seřazeni závodníci bodující pro svůj tým a průběžné pořadí soutěže týmů. Pokud jezdec v průběhu sezóny změní motocykl a přestoupí do jiné kategorie, může pro tým dále bodovat. 

 
Komentářů (0)