Tisková zpráva Osička MX Team – týmový jezdci pro sezonu 2011

30.12.2010 11:25

S potěšením oznamujeme všem příznivcům, že během příštího roku bude náš tým obhajovat titul jak ve třídě MX1, tak i ve třídě MX2.

 Oba stávající mistři republiky Jiří Čepelák a Florent Richier pokračují v našem týmu i v příští sezoně. Novou posilou týmu bude ve třídě MX2 český jezdec Marek Sukup, u kterého také očekáváme silné výsledky a boj o titul.

Tuto trojici ostřílených pilotů doplní duo juniorů – Filip Podmol a Daniel Kička. Oba kluci přestupují na větší motorky a pokusí se o co nejlepší výsledek v juniorském šampionátu MX2 junior, dalšími jezdci, kteří budou bojovat o titul  na MMČR juniorů jsou Šimon Jošt a Jaroslav Antalič, kteří již za Osička MX Team jezdili v minulé sezóně!

         

Martin Osička„jsem rád, že i přes značně ztížené podmínky, které v motokrosovém kolotoči v ČR panují se nám opět podařilo postavit silný tým s kvalitním jezdeckým obsazením a současně pracovat i s mladými jezdci, kteří mají do budoucna jistě velký potenciál. Doufám, že se nám budou vyhýbat zranění a během příští sezony oba tituly obhájíme. Pokud to kalendáře závodů umožní, mohou se čeští fanoušci motokrosu těšit i na Filipa Neugebaura, který jinak pokračuje s naší podporou v německém mistrovství ADAC. Naopak i naši jezdci se vybraných závodů ADAC zúčastní, aby získávali co nejvíce zkušeností a poprali se s nejkvalitnější evropskou konkurencí. Již v lednu zahájí tým přípravu v Itálii, jezdci absolvují několik závodů jak italského mistrovství, tak i ve Francii a Belgii. Na první závod mistrovství ČR by už měli být dokonale připravení“

Jiří Čepelák„já k tomu můžu jenom dodat, že jsem velmi rád, že můžu spolupracovat s člověkem jakým je Martin. Naše spolupráce v minulosti, ať už při závodech družstev, kde jsme spolupracovali poprvé, nebo i během letošní sezony, kdy jsme od její poloviny navázali spolupráci byla dle mého názoru k oboustranné spokojenosti“

Zdroj: osickamxteam.com