Výkonný výbor ČSMS - divize enduro ustanoven.

22.12.2011 21:06
 
Zdroj: https://www.jbr.cz/node/182

 

Výkonný výbor ustanoven.

 
Po včerejším jednání v Benešově jsem splnil pověření p. Abraháma a sestavil jsem Výkonný výbor ČSMS -divize enduro.
Složení:
předseda-p.Jiří Kučera, Bezinka-Kamýk
místopředseda-p.Pavel Polívka,Tábor
člen-p.Petr Král,Horažďovice
Tuto sestavu jsem po zralé úvaze a zhruba tříhodinovém jednání navrhl p. Abrahámovi .
Jsem přesvědčen, že zvolený výbor se zhostí svých úkolú zodpovědně a razantně, jak se to od něj v této složité době očekává.
Vás všechny - příznivce endura - bych chtěl poprosit o maximální podporu tohoto orgánu v jeho činnosti.
Za to Vám všem uctivě děkuji.
Zdraví Jan Benda.

 

Diskusní téma: Výkonný výbor ČSMS - divize enduro ustanoven.

Datum: 13.01.2012

Vložil: Karel

Titulek: Odpověď

Vážený pane Kuku Kučero, pan Pošík špatně vedl enduro, Ječmínek na Vás s..l, opravdu z Vás září nadšení. Ale pokud Vám nevadí že dnes,13.ledna 2012 je dle výsledku auditu v Jiníně jasné že Dobeš a Abraham křivě nařkli Ječmínka a vedeni SCM Jinín, a doufám že tito lidé podniknou patřičné právní kroky. Jen doufám,že tito dva najdou dostatek odvahy a promluví o lživevém obvinění v dopise odeslaném na FIM.
Dále pokud Vám nevadi že občanské sdružení je jaksi taksi právně špatné pro něco co mělo nahradit AČR. Pan Abraham byl ustanoven do funkce několika jeho mechaniky,pak si schválili jednohlasně stanovy, a v nich si určili že budou ve funkcìch 10 let. Pane Kučero, žijeme ve střední Evropě a v roce 2012,takže tyto principy hodné mozku Klementa Gottwalda jsou jaksi slušně řečeno OUT. Ale pokud se Vám nezdá princip voleb a valných hromad dostatečný a preferujete tento ukrajinský systém, opravdu se zamyslete co obhajujete...

Datum: 23.12.2011

Vložil: Libor Dolejš VERVA racing team

Titulek: Nový předseda Endura

Zdravím Enduraci, to teda máme předsedu, podle mých osobních zkušeností není sám schopen dodržovat základní pravidla chování a ferplay. Pár příkladů - v Jiníně byl jediný z nás mnoha, kdo si dovolil jezdit po vesnici na motorce, ač na závodech pořádaných Bezinkou všem kladl na srdce, aby se po Kamýku nejezdilo. Když ho organizátoři napomínali jeho odpověď byla:"Vždyť jsem si jel jenom pro rohlíky". Co se týče samotných závodů v Bezince, tak po konfliktu, kdy jezdec z Bezinky si zkracoval trať a já jsem na to upozornil mě bylo Jiřím Kučerou odpovězeno:"On to tady zná, tu trať pomáhal stavět". Od té doby (rok 2009) jsme tam nejeli, takže se nedivte, že mi není jedno kdo sedí na postu předsedy.

Datum: 23.12.2011

Vložil: Martin

Titulek: Re: Nový předseda Endura

Dle mého názoru by spíš pan Abrahám měl, pokud tedy dostane od FIM zelenou, poprosit stávajícího předsedu endura (zatím stále pod hlavičkou AČR) pana Pošíka, zda by nechtěl i nadále vést tuto sekci, protože dle mého soudu je to člověk na svém místě a s větší podporou by jistě dokázal toto odvětví zase o kousek vrátit zpět k lepším časům...
Toť můj názor, ne vždy je potřeba vše staré vyměnit za nové...
S pozdravem Martin.
Enduru zdar...

Datum: 23.12.2011

Vložil: Kuka 62 - enduroklub PUR IZOLACE Litoměřice

Titulek: Re: Nový předseda Endura

Vážený pane , přestože jsem se již dlouho nezapojil do žádné diskuze a motoristický sport mi poslední dobou zkomplikoval život neznamená to, že je mi jedno kam se naše enduro posledních pár let žene. Než jste napsal váš příspěvek tak jste si měl ověřit veškeré informace o dění okolo endura v posledních třech měsících a především teď těsně před vánoci. Kdybych si přečet, že předsedou VV ENDURA byl panem Abrhamem pověřen jistý pan Libor Dolejš, protože dokázal během dvou měsíců přesvědčit pana Abrhama a lidi, kteří se kolem endura motají a není jim jedno kam ho dostal autoklub pod vedením pana Ječmínka, že má koncepci jak lze tento sport provozovat a že sestaví během několika dnů kalendář závodů , dostal by odemne tento pan Libor Dolejš zelenou i přesto že vím , že se dopustil tohoto či támhleto . Kdyby jste se opradu zajímal o to kdo naše enduro řídil do tedka jistě bychom se potkávali na svazu, na valných hromadách, zcela určitě by jste se zapojil k nevůli vedeni autoklubu do diskusí s panem Ječmínkem o tom jak nás má u p......e. Víte ,ono se to nadává když dotoho nevidíte. Abych byl přesný , enduro vedené Jirkou Pošíkem bylo na špané úrovni , ale za podmínek které měl a za nulové podpory autoklubu by jej nikdo v současné době nepředčil. Jirka Pošík je fan člověk milující enduro , vynikající pořadatel a kamarád . Pokud je mi známo byl panem Abrahámem osloven a odmítl seč věděl, že autoklub naše enduro absolutně nezajímá , ale tím to přeci nekončí, nikdo neví koho FIM pověří konáním MR a jenom dobře, že je tu více lidí kteří pro nás něco dělají. Tak kamarádi veselé svátky a šťastný Nový rok.

Přidat nový příspěvek