Založení o. s. Enduro Klub Klatovy

04.07.2010 19:23

 

Založení o. s. Enduro Klub Klatovy
 

Zdravím, konečně jsem se dostal k tomu, abych sem hodil nějaké info o tom, co se probíralo na první schůzi Enduro Klubu Klatovy.

Pan Benda přišel s návrhem, který již uskutečnil, založit občanské sdružení Enduro Klub Klatovy (EKK). Sdružení je registrováno pod hlavičkou Ministerstva vnitra. Jedná se o něco na způsob střediska motokrosu, ale v podobě endura. Členem může být opravdu každý, v jakémkoliv koutu České republiky. Ať se jedná o mladé jezdce, starší jezdce, ale i rodiče jezdců, všichni mohou být členové!! Z kasy města Klatovy a případných sponzorů by měli být podporováni hlavně mladí jezdci, pořádány závody a jiné akce s tématikou endura. A co se týče závodů, tato koncepce by měla být jen ku prospěchu. Vše už nebude "ležet" na panu Bendovi, nýbrž jednotlivé závody v seriálu budou pořádat různí pořadatelé v rozličných lokalitách (Přeštice, Hlavňovice, Strážovice, ...) Takže kdo váhá, jestli se stát členem, další schůze je naplánována na 14.9.2010 opět v Klatovech. Neváhejte a přijďte se zůčastnit, všem jsou dveře otevřené. Účast na schůzi není podmíněna členstvím.

Zde jsou ke stažení stanovy EKK, o.s., dále prezenční listina z první schůze a zápis: Stanovy str. 1, Stanovy str. 2, Stanovy str. 3, Stanovy str. 4, Prezenční listina, Zápis

M. Panuška

 Zdroj: JBR