Změny v UFO RACING TEAMU

27.12.2011 17:00

               

                Zdroj: https://www.uforacing.cz/
 

Běloves 26.12.2012

Motokrosový rok 2012

Pro rok 2012 se v týmu UFO staly některé změny, které nebyly vyvolány našim týmem, ale jezdcem ze zahraničí.
Na posledním závodě MX3 ve Francii, mě bylo naznačeno, že jezdec Milko Potisek odchází k novému francouzskému týmu a prakticky se s tím nedalo nic dělat. Dnes už víme, že hlavní příčinou našeho rozchodu, byla jeho přítelkyně, kterou celý tým nemohl ani vystát….nic takového jsem v životě nezažil…. Je to tedy za námi a my se můžeme s chutí nadechnou do další motokrosové sezóny a jít směle dál.
Je před námi nový rok 2012 a do něho vstupujeme v sestavě Petr Michalec , Slovinec Klemen Gerčar – jezdci, Libor Michalec, Vláďa Borůvka, Martin Borůvka a já jako mechanici a členové realizačního týmu UFO racing. Tým se pomaličku stabilizoval a věřím, že i jeho výkony nám všem budou dělat velkou radost. U tohoto řemesla jsem asi šestnáctou sezónu a myslím si, že je vidět za mnou pořádný kus práce, který nebyl pořízen zadarmo. Každým rokem jsme se přiučili něčemu novému a to ve vztahu jezdec a tým a taky dokonce tým a tým. Dnes se na novou spolupráci všech moc a moc těším a věřím, že všichni se těší i na spolupráci se mnou.
Nadále zůstáváme u motocyklů značky Honda a to ve spojitosti s italskou firmou UFO-plast, která je hlavním dodavatelem sportovních věcí pro jezdce a tým. Také nám zůstává dobré spojení s olejáři Castrol a Motul, pneumatikami Pirelli a brzdovým systémem od firmy Newfrenn. Naši kluci budou dále sedlat motorky v super botách TCX 2 a nás všechny uvidíte v barvách červená, černá a bílá.
Přeji celému týmu hodně pevné zdraví, klukům super výsledky a pohodíčku do sedmnácté sezóny v motokrosu.


V závěru chci moc a moc poděkovat všem obchodním partnerům za projevenou důvěru v reklamě a chci je ujistit, že se budeme snažit o co nejlepší práci a výsledek.

Děkujeme Vám…..