Zprávy od Karla Schedera, manažera CZECH ENDURO JUNIOR TEAMU

25.04.2012 16:28
Po sérii prvních závodů M ČR byli zaslány přihlášky na první závod ME do Itálie. Nominováni k prvnímu závodu jsou do kategorie junior U20 Patrik Markvart, Jakub Hromeš, E1 junior Marek Borák, E2-3 junior Milan Engel, Jakub Šefr a Ondřej Liška. Do E1 je také přihlášen Ondřej Helmich, účast bude zvážena dle zdravotního stavu z prvního podniku M ČR. První závod se jede na konci května.

S sobotu 21.4 proběhlo jednání se zástupci KTM ohledně spolupráce na ISDE 2012. Trophy team, junior Trophy team a klubový team juniorské reprezentace pojede s podporou KTM. Jako při ISDE 2011 budeme využívat KTM race suport. Naši jezdci budou veškerý servis provádět v zázemí kamionů ktm.Po loňské bezproblémové spolupráci došlo k rozšíření spolupráce. Český národní team pojede s logem powered by KTM.
Širší nominace juniorské reprezentace na ISDE 2012. Výkonný výbor svazu endura schválil širší nominaci na ISDE 2012 do Německa. Nominováni jsou Patrik Markvart, Milan Engel, Marek Borák, Jakub Šefr, Ondrěj Liška, Ondřej Helmich a Patrik Liška. Pokud se neobjeví další rychlý jezdec v juniorské kategorii, proběhne konečný výběr čtyř jezdců na konci srpna 2012 z těchto jezdců. Při výběru budou na prvním místě brány výsledky z ME 2012.

V termínu 5.5 - 6.5 proběhne reprezentační soustředění juniorské reprezentace. Účast všech nominovaných jezdců na první podnik ME je dobrovolná. Proběhne motokrosový a enduro trénink a bude domluvena finální podoba výpravy, doprava a časové kontroly na první podnik ME. Konkrétní jezdci budou obesláni pozvánkou na e-mail.
Karel Scheder manažer junior teamu

Czech enduro junior team

 
Prohlášení

Jelikož jsem byl napaden panem Bendou na jeho stránkách měním v pozvánce slovo povinné na dobrovolné. Tento termín byl vybrán na návrh jezdců s ohledem na termín prvního podniku ME. Prioritou reprezentace je účast na ME a kvalitně se připravit na ISDE do Německa. Po rozpravě s jezdci před sezónou jsme zvo...lili model učasti na ME, vybraných závodů v ČR a dvodenních tréninkových srazů. Naším hlavním cílem je kvalitně reprezentovat ČR na mezinárodní scéně a snažíme se tomuto úkolu věnovat maximální úsilí. Chápeme, že organizátoři závodů na území ČR by byli rádi za účast reprezentantů na jejich podnicích. Omlouváme se ale opravdu nejde obsáhnout veškeré pořádané závody na čemž jsme se s většinou jezdců shodli. Věřím v pochopení tohoto modelu fungování juniorské reprezentace v roce 2012.

Karel Scheder manažer juniorské reprezentace